Πρόωρη πληρωμή για το Mayweather-McGregor από την Paddy Power!

Aν και απομένουν μερικές ημέρες ακόμη, έως την διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα πυγμαχίας της χρονιάς ανάμεσα σε Floyd Mayweather και Connor McGregor, η εταιρεία στοιχηματισμού Paddy Power όχι μόνο ανακήρυξε το νικητή της αναμέτρησης, αλλά πλήρωσε ήδη τα στοιχήματα που τοποθέτησαν τα μέλη της ως νικητήρια!

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power ανακοίνωσε πως θα πληρώσει ως νικητήρια τα στοιχήματα που προβλέπουν ως νικητή της αναμέτρησης τον Floyd Mayweather και έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία πληρωμών!

 

Κερδισμένα τα στοιχήματα στον Mayweather

Συγκεκριμένα, η Paddy Power ήδη πλήρωσε το ποσό των 270.000 ευρώ σε όσα μέλη της στοιχημάτισαν πως νικητής του αγώνα θα είναι ο Floyd Mayweather. Αν και ο έμπειρος πυγμάχος είναι το φαβορί της αναμέτρησης, σύμφωνα με τα στελέχη της στοιχηματικής εταιρείας, μόνο το 20% των στοιχημάτων προβλέπει πως θα νικήσει αυτός!

Με άλλα λόγια, λοιπόν, οι λίγοι παίχτες που στοιχημάτισαν σε νίκη του Mayweather έχουν ήδη εισπράξει τα κέρδη τους και δεν πρόκειται να τα χάσουν, ακόμη κι αν συμβεί κάποια τεράστια ανατροπή και νικητής της αναμέτρησης αναδειχθεί ο McGregor. Στην περίπτωση, βέβαια, που η ανατροπή όντως συμβεί, η Paddy Power θα είναι αναγκασμένη να πληρώσει και το υπόλοιπο 80% των στοιχημάτων που θα έχουν κερδίσει.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Paddy Power ρισκάρει με μια τέτοια επικοινωνιακή κίνηση. Οι πρόωρες πληρωμές έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της στοιχηματικής εταιρείας σε πολλές περιπτώσεις – και τις περισσότερες έχει δικαιωθεί για την επιλογή της.

 

“Μόνο ένας από τους δύο είναι πυγμάχος”!

Εκπρόσωπος της Paddy Power δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία και το ρίσκο που τη συνοδεύει: “Νιώθουμε λίγο σα να γυρνάμε τον τροχό της ρουλέτας – εξάλλου, αν κάνουμε λάθος, θα δεχτούμε μια σοβαρή επίθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αλλά, όταν στηρίζεις τον Mayweather, ουσιαστικά καλύπτεις κάθε πιθανό αποτέλεσμα. Αφήνοντας κατά μέρος τον πατριωτισμό της εταιρείας (σ.σ.: η Paddy Power εδρεύει στην Ιρλανδία, πατρίδα του McGregor), πληρώνουμε πρόωρα τη νίκη του Mayweather – γιατί το ψάξαμε και μόνος ένας από τους δύο είναι πυγμάχος”!

To τελευταίο παράδειγμα όπου η Paddy Power πλήρωσε πρόωρα στοιχήματα ήταν τέλη Ιουλίου και αφορούσε τη κατάκτηση πρωταθλήματος Σκωτίας από την Σέλτικ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.