Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τη σημερινή ορκωμοσία του Joe Biden

Ο Joe Biden αναμένεται να ορκιστεί σήμερα ως ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και οι στοιχηματικές εταιρίες δε θα μπορούσαν να προσπεράσουν έτσι ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Εκατομμύρια μάτια ανά τον κόσμο θα στραφούν στις διαδικασίες της ορκωμοσίας και στους εορτασμούς που θα ακολουθήσουν, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει και μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά στον στοιχηματισμό.

Οι επιλογές που προσφέρουν πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος, σχετικά με την ορκωμοσία Biden, είναι κάποια ειδικά στοιχήματα, τα οποία συνδυάζουν την πρωτοτυπία και τη διασκέδαση με τις πιθανότητες εξασφάλισης κερδών. Άλλωστε, τα περισσότερα από αυτά αφορούν σε πτυχές της ορκωμοσίας όπως η διάρκεια της ομιλίας του νέου Προέδρου, οι λέξεις που θα αναφέρει και το χρώμα των μαλλιών της Lad Gaga, η οποία θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εορτασμών!

 

Τα συχνότερα ειδικά στοιχήματα για την ορκωμοσία Biden

H ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και, έως τότε, οι παίχτες μπορούν να αναζητήσουν ειδικά στοιχήματα στις ιστοσελίδες που τα προσφέρουν. Οι επιλογές τους είναι αρκετές και περιλαμβάνουν στοιχήματα όπως η διάρκεια της ομιλίας του Joe Biden και το πόσες λέξεις θα χρησιμοποιήσει (και τα δύο στοιχήματα προσφέρονται με τη μέθοδο του over/under). Επίσης, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο νέος Πρόεδρος θα αναφερθεί στον προκάτοχό του, Donald Trump, ή στο αν θα μπερδέψει τα λόγια του. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα φορά μάσκα, όσο θα απαγγέλει τον όρκο του.

Τα ειδικά στοιχήματα για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου δε σταματούν εδώ, καθώς οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στο κομμάτι των εορτασμών. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο χρώμα των μαλλιών της Lady Gaga, στη διάρκεια των τραγουδιών, αλλά και στο αν θα αποφασίσει να τραγουδήσει και ο Joe Biden.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες στοιχήματος που τα προσφέρουν έως την έναρξη της ορκωμοσίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.