Καμπάνια για προπονήτριες ποδοσφαίρου λάνσαρε η εταιρία στοιχημάτων BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair λάνσαρε μια νέα καμπάνια κοινωνικού χαρακτήρα, η οποία αναμένεται να δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε γυναίκες προπονήτριες ποδοσφαίρου. Η νέα καμπάνια λανσαρίστηκε σε συνεργασία με τον φορέα Women in Football και ονομάζεται Fairer Game.

Σκοπός της είναι να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στις προπονήτριες ποδοσφαίρου να αποδείξουν την αξία και τις ικανότητές τους, χρηματοδοτώντας τις, ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες άδειες από την UEFA.

 

Οι στόχοι της καμπάνιας Fairer Game

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της BetFair, η νέα καμπάνια έχει ως στόχο να βοηθήσει 50 προπονήτριες να αποκτήσουν τις άδεις τύπου Β’ της UEFA. Η εταιρία στοιχηματισμού θα επιλέξει τις ιδανικές υποψήφιες και θα τις χρηματοδοτήσει, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία απόκτησης της απαραίτητης άδειας. Ο μακροχρόνιος στόχος, μάλιστα, είναι και η απόκτηση αδειών τύπου Α’ από γυναίκες προπονήτριες – τις οποίες κατέχουν σήμερα μόλις 29 γυναίκες, έναντι 1.400 ανδρών!

Στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής, λοιπόν, η BetFair θα καλύψει το κόστος των 50.000 λιρών, προκειμένου οι επιλεγμένες προπονήτριες να συμμετάσχουν στη διαδικασία απόκτησης άδειας τύπου Β’.

 

Η έναρξη της καμπάνιας

Η BetFair ανακοίνωσε πως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Fairer Game θα είναι η πρώην προπονήτρια της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ και της Εθνικής Αγγλίας, Rachel Yankey. Η Yankey, που διαθέτει την απαραίτητη άδεια, θα αποτελέσει και τον μέντορα των 50 επιλεγμένων υποψηφίων.

Το πρόσωπο της νέας καμπάνιας, μάλιστα, δήλωσε σχετικά: “Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν αποφασισμένη να ακολουθήσω τη φιλοδοξία μου και η αποφασιστικότητα αυτή ήταν που με έφερε εδώ που είμαι σήμερα. Η αντιπροσώπευση και η πρόσβαση των γυναικών στο ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμη δεν υπάρχει πλήρης ισότητα στον τομέα. Για αυτόν τον λόγο, είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ κομμάτι της καμπάνιας Fairer Game της BetFair”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.