Εναντίον της ιστοσελίδας στοιχήματος BetFair καταφέρονται υποστηρικτές του Trump

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair ήταν από εκείνες που δέχθηκαν τα περισσότερα στοιχήματα για τις αμερικανικές εκλογές και εκατομμύρια παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο διεκδίκησαν κέρδη, επιλέγοντας να στοιχηματίσουν σε έναν από τους δύο υποψήφιους για την προεδρία. Τελικά, κέρδη εξασφάλισαν όσοι στοιχημάτισαν σε νίκη του Joe Biden, αφού ο υποψήφιος των Δημοκρατικών συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, παρά τις αντιδράσεις του επιτελείου του Donald Trump, που υποστηρίζει ότι υπήρξε νοθεία και ψευδή καταμέτρηση.

Φαίνεται, όμως, πως υπέρ των σεναρίων για νοθείας δε στρέφονται μόνο ο Trump και οι ψηφοφόροι του, αλλά και όσοι στοιχημάτισαν υπερ του στις εκλογές. Πολλοί από αυτούς τους παίχτες έχουν ήδη ξεκινήσει να διαμαρτύρονται για την απόφαση της BetFair να πληρώσει ως νικητήρια τα στοιχήματα στον Biden, ενώ κάποιοι την απειλούν ακόμα και με μηνύσεις!

 

Προβλήματα στην BetFair προκαλεί το αποτέλεσμα των εκλογών

Η BetFair ήταν μία από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που αποφάσισαν να πληρώσουν τα νικητήρια στοιχήματα την τελευταία στιγμή, ώστε να έχει στα χέρια της την επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής κυβέρνησης για το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Παρόλο που πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες αποφάσισαν να πληρώσουν νωρίτερα τα στοιχήματα στον Biden, οι υπεύθυνοι της BetFair περίμεναν το επίσημο και τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα, όμως, δεν φαίνεται να έχει καμία σημασία για τους παίχτες που στοιχημάτισαν υπέρ του Trump. Άλλοι επειδή πιστεύουν τις κατηγορίες του απερχόμενου Προέδρου και άλλοι επειδή έχουν απλά βρει μια ευκαιρία να μη χάσουν τα χρήματα που στοιχημάτισαν, έχουν ήδη κατακλύσει τα social media, κατηγορώντας την BetFair ότι αποφάσισε να πληρώσει τα στοιχήματα προς τον Biden, ενώ ακόμα δεν έχει κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι παίχτες αυτοί υποστηρίζουν ότι οι ενστάσεις του Trump μπορούν να πιάσουν τόπο και το αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Όσο για την BetFair, αυτή δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην απόφασή της και επιμένει ότι ο Joe Biden είναι ο νικητής των αμερικανικών εκλογών, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των ψήφων των εκλεκτόρων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.