Κέρδη 170.000 ευρώ από στοίχημα της Boylesports!

Ένα τυχερό μέλος της εταιρίας στοιχημάτων Boylesports αποκόμισε κέρδη 170.000 ευρώ, χάρη σε ένα παρολί που τοποθέτησε, αξίας 50 ευρώ! Το συγκεκριμένο μέλος, μάλιστα, δεν ήταν κάποιος τυχαίος παίχτης, αλλά ο Niall Carew, ο πρώην μάνατζερ του βρετανικού πρωταθλήματος παλαιμάχων Waterford!

 

Το χρυσό στοίχημα που απέφερε 170.000 ευρώ στον Carew αποτελούταν από δύο μονά στοιχήματα, ένα παρολί και ένα σύστημα Lucky 13 και η αξία του δεν ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Όλα τα στοιχήματα αφορούσαν σε βρετανικές ιπποδρομίες και η τελική απόδοση του στοιχήματος, μετά τα συστήματα και τα παρολί, άγγιζε το 18513/1!

H Βoylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και είναι  από τις στοιχηματικές εταιρίες που δίνουν μεγάλη σημασία στις ιπποδρομίες μιας και είναι το αγαπημένο τους άθλημα των Ιρλανδών χωρίς όμως να αμελούν και τα υπόλοιπα αθλήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.