Επιχείρηση κατά του παράνομου online στοιχηματισμού πραγματοποίησαν οι Αρχές της Ινδίας

Οι διωκτικές Αρχές της Ινδίας πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά του παράνομου online στοιχήματος, εν μέσω ενός διεθνή αγώνα κρίκετ που διεξάγονταν ανάμεσα σε Ινδία και Αγγλία, και συνέλαβαν 33 άτομα, τα οποία προσέφεραν παράνομα υπηρεσίες στοιχηματισμού μέσω του διαδικτύου. Ο αγώνας διεξάχθηκε στην επαρχία Pimpri Chinchwad και οι παράνομοι bookmakers είχαν συγκεντρωθεί έξω από το στάδιο, προκειμένου να προσφέρουν, μεταξύ άλλων, και υπηρεσίες live streaming!

H αστυνομία προχώρησε σε 33 συλλήψεις και κατάφερε να πετύχει ένα σοβαρό χτύπημα κατά του παράνομου online στοιχηματισμού, που επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε τέτοιου είδους αγώνες. Άλλωστε, το κρίκετ αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα και οι παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος εκμεταλλεύονται την αδυναμία των Ινδών στο άθλημα, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

Απίστευτη οργάνωση από πλευράς παράνομων στοιχηματικών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν για λογαριασμό παράνομων στοιχηματικών ιστοσελίδων και προσέφεραν επιλογές στοιχήματος στον αγώνα κρίκετ ανάμεσα σε Ινδία και Αγγλία. Οι ιστοσελίδες λειτουργούσαν παράνομα και κάλυπταν στοιχηματικά τον αγώνα, όχι μόνο πριν την έναρξή του, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Με άλλα λόγια, προσέφεραν και live στοίχημα.

Για να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα τους πελάτες τους, μάλιστα, οι εν λόγω ιστοσελίδες προσέφεραν και live streaming του αγώνα. Οι 33 συλληφθέντες είχαν ακροβολιστεί γύρω από το στάδιο της επαρχίας Pimpri Chinchwad και, με ειδικές κάμερες μετέδιδαν ζωντανά τον αγώνα. Οι παίχτες που τις προτιμούσαν, μάλιστα, είχαν πλεονέκτημα, καθώς η ζωντανή μετάδοση των εν λόγω ιστοσελίδων δεν είχε την απαιτούμενη καθυστέρηση των 6 δευτερολέπτων που παρατηρείται στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Οι αρμόδιοι, τέλος, ανακοίνωσαν ότι η επιχείρησή τους στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και είχε ως αποτέλεσμα ένα σημαντικό χτύπημα στις παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσεγγίζουν Ινδούς παίχτες, ειδικά στους αγώνες κρίκετ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.