Αποδόσεις για τον Connor McGregor ως Πρόεδρο της Ιρλανδίας!

Οι ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο που προσφέρουν στοιχήματα στην πολιτική και σε άλλες κατηγορίες εκτός αθλητισμού έχουν ανακοινώσει κατά καιρούς αποδόσεις για απροσδόκητα (ή και εξωφρενικά) ενδεχόμενα και τα νέα στοιχήματα που θέλουν τον Connor McGregor να κατεβαίνει ως υποψήφιος Πρόεδρος της Ιρλανδίας συγκαταλέγονται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα! Ιρλανδικές ιστοσελίδες στοιχήματος, όπως η Boylesports, θεωρούν ότι υπάρχουν (έστω και λίγες) πιθανότητες ο πρώην πρωταθλητής του ΜΜΑ να στρέψει το βλέμμα του στην πολιτική και να γίνει Πρόεδρος της πατρίδας του, της Ιρλανδίας!

Τα νέα αυτά στοιχήματα είδαν το φως της ημέρας πριν μερικές ημέρες, με αφορμή την πρόσφατη συμπεριφορά του McGregor, ο οποίος έχει εκφράσει αρκετά έντονα τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

 

Τα στοιχήματα για τον Connor McGregor

Η πρώτη ιστοσελίδα που έσπευσε να δημιουργήσει ένα στοίχημα που θέλει τον Conor McGregor να γίνεται Πρόεδρος της Ιρλανδίας ήταν η Boylesports. Η συγκεκριμένη διατηρεί μια μεγάλη λίστα από celebrities που θεωρεί ως πιθανούς μελλοντικούς Προέδρους της χώρας, ανάμεσα στους οποίους ο τραγουδιστής των U2, Bono, και ο Conor McGregor. Ο τελευταίος, μάλιστα, συνοδευόταν έως πρόσφατα από απόδοση 500.00, αλλά αυτή άλλαξε στο πιο πιθανό 100.00.

Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες ο McGregor έχει ασχοληθεί αρκετά με την πολιτική κατάσταση στη χώρα του, ειδικά με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας. Εκτός από την κριτική του, ο πρώην πρωταθλητής του ΜΜΑ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και με πράξεις, αφού προχώρησε σε σημαντικές δωρεές για τη στήριξη του Συστήματος Υγείας της Ιρλανδίας.

Αυτοί ήταν και οι βασικότεροι λόγοι που οδήγησαν την Boylesports και άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες στο να τον θεωρήσουν υποψήφιο και για την προεδρία της Ιρλανδίας. Οι παίχτες του στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίσουν στον McGregor, όχι για τις επιδόσεις του στο οκτάγωνο, αλλά για την πολιτική του σταδιοδρομία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.