Στον… κουβά οι στοιχηματικές εταιρείες, εξαιτίας της νίκης του Tiger Woods

Ο Tiger Woods κέρδισε το Masters στο γκολφ και το κατάφερε, όχι μόνο κόντρα στους αντιπάλους του, αλλά και κόντρα στις αποδόσεις. Άλλωστε, όλες οι στοιχηματικές εταιρείες συγκατάλεγαν στα αουτσάιντερ τον Αμερικανό παίχτη και το ενδεχόμενο να κερδίσει συνοδευόταν από υψηλές αποδόσεις.

Παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που του έδιναν οι προβλέψεις, όμως, πολλοί παίχτες του στοιχήματος αποφάσισαν να εμπιστευθούν τα χρήματά τους στον Tiger Woods. Και η δικαίωση που έφερε η μεγάλη (και απρόσμενη) νίκη του κόστισε χιλιάδες ευρώ σε πολλές εταιρείες στοιχήματος.

 

Άδειασαν τα ταμεία των εταιρειών στοιχήματος

Τα μεγαλύτερα στοιχήματα δέχθηκαν κάποιες από τις δημοφιλέστερες εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ (εκεί που το γκολφ είναι πιο δημοφιλές στοιχηματικά από τον υπόλοιπο κόσμο). Αναλυτικότερα, οι William Hill, FanDuel (ιδιοκτησίας της Paddy Power BetFair) και DraftKings αναγκάστηκαν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να πληρώσουν κέρδη άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων αντίστοιχα, σε παίχτες που είχαν στοιχηματίσει σε νίκη του Tiger Woods.

Το μεγαλύτερο πλήγμα, μάλιστα, το δέχθηκε η William Hill, εξαιτίας ενός και μόνο στοιχήματος. Πριν μερικές ημέρες, ένας παίχτης τοποθέτησε ένα στοίχημα ύψους 85.000 δολαρίων στο σημείο που προέβλεπε νίκη του Tiger Woods. Το υψηλό στοίχημα (σε υψηλές αποδόσεις, μάλιστα, που άγγιζαν το 15.00) έπρεπε να εγκριθεί πρώτα από τον CEO της William Hill US, Joe Asher. Ο CEO το ενέκρινε και ο ανώνυμος παίχτης κέρδισε τελικά το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το συγκεκριμένο στοίχημα, μάλιστα, αποτελεί ήδη ρεκόρ στο γκολφ – ένα ρεκόρ που η William Hill ελπίζει να ξεχάσει σύντομα…

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.