Πωλείται παράνομη στοιχηματική ιστοσελίδα μέσω αγγελίας!

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσπαθούν να λειτουργήσουν χωρίς την απαραίτητη άδεια στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σίγουρα αρκετά προβλήματα, οικονομικά και με το νόμο, ειδικά αν μπλοκαριστούν μέσω της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π.. Τέτοιου είδους προβλήματα φαίνεται πως αντιμετώπισαν και οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας 1xbet.gr, οι οποίοι αποφάσισαν να την πουλήσουν μέσω διαδικτυακής αγγελίας!

Αναλυτικότερα, όπως κατήγγειλε η τηλεοπτική εκπομπή Δίκη στο ΣΚΑΪ, στο διαδίκτυο υπάρχει μια αγγελία, η οποία αναφέρει πως πωλείται το domain της ιστοσελίδας 1xbet.gr! Η τιμή που ανέφερε στο τηλέφωνο υπεύθυνος της εταιρίας, μάλιστα, αγγίζει τα 15.000 ευρώ! Η καταγγελία αυτή, πάντως, προκάλεσε την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών, καθώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα λειτουργεί χωρίς άδεια στην Ελλάδα.

 

Ποια είναι η 1xbet.gr;

Η 1xbet.gr είναι μία από τις εκατοντάδες ιστοσελίδες που προσπαθούν να λειτουργήσουν στην ελληνική αγορά χωρίς την απαραίτητη άδεια. Η στοιχηματική ιστοσελίδα, μάλιστα, βρίσκεται και στην μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π., γεγονός που σημαίνει ότι έχει μπλοκαριστεί από τους παρόχους υπηρεσιών internet (σύμφωνα με το νόμο). Ωστόσο, λύσεις για την παράκαμψη του νόμου και του μπλοκαρίσματος υπάρχουν και η 1xbet.gr εξακολουθεί να λειτουργεί παράνομα στην Ελλάδα.

 

Η επέμβαση των αρμόδιων Αρχών

Μετά την καταγγελία της τηλεοπτικής εκπομπής για το πρωτοφανές περιστατικό, ανέλαβε η εισαγγελέας εφετών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία απέστειλε το σχετικό έγγραφο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, με σκοπό η υπόθεση να πάρει το δρόμο της προς τη δικαιοσύνη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.