Ζόμπι εναντίον της Σέλτικ εξαπέλυσε η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power!

H εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power είναι γνωστή για τις παράδοξες και εξωφρενικές μεθόδους που ακολουθεί στον τομέα του μάρκετινγκ και για μια ακόμη φορά δικαίωσε τη φήμη της. Αυτή τη φορά, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής τα έβαλαν με τη Σέλτικ και τις κάκιστες εμφανίσεις της των τελευταίων εβδομάδων και έστειλαν μια ορδή ζόμπι να κλέψουν τα Κύπελλά της!

Η νέα αυτή πρωτοβουλία της Paddy Power αποτελεί στην ουσία τρολάρισμα στην Σέλτικ, η οποία πασχίζει για να κατακτήσει τον 10 συνεχόμενο τίτλο της στην Scottish Premier League και να γράψει ιστορία. Οι κακές εμφανίσεις της τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ρίξει την ομάδα και τους οπαδούς της σε λήθαργο και η Paddy Power προσφέρθηκε να τους ξυπνήσει, με μια νέα και εξωφρενική προώθηση.

 

Τα ζόμπι στο γήπεδο της Σέλτικ

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Paddy Power εμφανίζεται μια ορδή από ζόμπι έξω από το Parkhead, την έδρα της Σέλτικ. Τα ζόμπι έχουν κλέψει τα Κύπελλα της Σέλτικ και επικεντρώθηκαν σε αυτό του 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, το οποίο πασχίζει να κερδίσει η Σέλτικ. Ο συμβολισμός πίσω από αυτή την κίνηση, μάλιστα, δεν είναι τυχαίος, αφού οι οπαδοί της Σέλτικ αποκαλούν ζόμπι τους οπαδούς της μεγάλης αντιπάλου, Ρέιντζερς, μετά τα οικονομικά προβλήματά της το 2012.

Η Ρέιντζερς, όμως, αποτελεί πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, για πρώτη φορά μετά το 2011. Και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κακή φόρμα της Σέλτικ, η οποία έχει κερδίσει μόνο σε έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες της. Μάλιστα, έχει χάσει για πρώτη φορά στα τελευταία 30 χρόνια τρεις συνεχόμενους αγώνες εντός της έδρας της, μετά και την πρόσφατη νίκη από την Σπάρτα Πράγας για το Europa League.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.