Στοιχήματα για την υποτίμηση των κατοικιών προσφέρει το ανταλλακτήριο της BetFair!

Το ανταλλακτήριο της εταιρίας στοιχημάτων BetFair στην Αυστραλία ανακοίνωσε μια νέα σειρά στοιχημάτων, τα οποία από τη μία έχουν εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία τους, αλλά από την άλλη έχουν προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις με την κυνικότητά τους. Οι παίχτες από την Αυστραλία που επισκέπτονται κάποιο ανταλλακτήριο της BetFair ή συνδέονται στο online ανταλλακτήριο μπορούν αυτές τις ημέρες να στοιχηματίσουν στο πόση αξία θα χάσουν οι κατοικίες τους, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία!

Η BetFair προσφέρει τα συγκεκριμένα στοιχήματα εδώ και μερικές ημέρες και, όπως φαίνεται, έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλή. Ωστόσο, είναι διαθέσιμα μόνο για τους Αυστραλούς παίχτες και αφορούν σε κατοικίες σε επιλεγμένες πόλεις.

 

Τα νέα στοιχήματα του ανταλλακτηρίου της BetFair

Το ανταλλακτήριο της BetFair επιτρέπει στους παίχτες να προτείνουν ή να δέχονται στοιχήματα και να στοιχηματίζουν ο ένας ενάντια στον άλλον. Η νέα κατηγορία στοιχημάτων που τους επιτρέπει να στοιχηματίζουν στην πτώση της αξίας των κατοικιών τους έχει ήδη αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στην αξία ακινήτων από οχτώ μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας: το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Μπρισμπέιν, την Αδελαΐδα, το Περθ, το Χόμπαρτ, το Ντάργουιν και την Καμπέρα.

Κάθε παίχτης, λοιπόν, μπορεί για παράδειγμα, να προτείνει ή να δεχθεί ένα στοίχημα που προβλέπει ότι το επόμενο τρίμηνο η αξία των ακινήτων στο Σίδνεϊ θα μειωθεί έως ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Όταν φτάσει η ώρα για τη διευθέτηση του στοιχήματος, η BetFair θα πληρώσει το νικητή, βασισμένη στα επίσημα στατιστικά της Υπηρεσίας Στατιστικής της Αυστραλίας.

Όπως είναι φυσικό, η προσφορά στοιχημάτων σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα έχει προκαλέσει και κάποιες αντιδράσεις στην Αυστραλία. Ωστόσο, η BetFair στηρίζει την απόφασή της, τονίζοντας ότι προσφέρει τα συγκεκριμένα στοιχήματα μετά από μεγάλη ζήτηση των πελατών της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.