Το μεγαλύτερο cash out πλήρωσε η BetFair

Η online ιστοσελίδα στοιχημάτων BetFair υποχρεώθηκε να πληρώσει το μεγαλύτερο ποσό σε cash out, καθώς αντάμειψε ένα μέλος της με 53.000 λίρες για τις στοιχηματικές του ικανότητες και την υπομονή του. Σύμφωνα με τη BetFair, πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει πληρωθεί ποτέ μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Το εν λόγω ποσό δόθηκε σε έναν τυχερό παίχτη που είχε τοποθετήσει ένα παρολί 22 σημείων την προηγούμενη εβδομάδα στο ποδόσφαιρο. Ο εν λόγω παίχτης προχώρησε σε 22 προβλέψεις σε αντίστοιχους αγώνες και, όχι μόνο προέβλεψε σωστά στους περισσότερους από αυτούς, αλλά πρόλαβε να κλείσει πρόωρα το στοίχημά του, πριν έρθει η πρώτη λανθασμένη του πρόβλεψη.

 

Έχοντας, μάλιστα, ήδη κερδίσει στα 15 από τα 22 στοιχήματα του παρολί, ο παίχτης είχε να πάρει μια σημαντική απόφαση: να κλείσει ή όχι το παρολί του, όσο η Μάντσεστερ Σίτι έχανε από τη Γουέστ Μπρομ; Ο παίχτης είχε στοιχηματίσει σε νίκη της Σίτι, αλλά επέλεξε να περιμένει την ανατροπή και να μην αρκεστεί στις 25.000 λίρες που θα κέρδιζε με το cash out του στοιχήματος εκείνη τη στιγμή. Και η υπομονή του τον δικαίωσε, χάρη στην ανατροπή στο σκορ του αγώνα.

 

Σύντομα, όμως, ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί το cash out, καθώς μια από τις προβλέψεις του αφορούσε σε νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Και, προχωρώντας σε πρόωρο κλείσιμο του παρολί του, όχι μόνο γλίτωσε τη ζημία που θα του προξενούσε η ήττα της Μπαρτσελόνα, αλλά εξασφάλισε και το ποσό των 53.000 λιρών!

 

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων που έχουν έδρα την Μεγάλη Βρετανία,όσο αναφορά την Ελλάδα δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες της καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.