Επανόρθωσε την αδικία της διαιτησίας κατά της Μπαρτσελόνα η BetFair

Η BetFair αποφάσισε να επανορθώσει την αδικία της διαιτησίας κατά της Μπαρτσελόνα στον πρόσφατο αγώνα της εναντίον της Βαλένθια και πλήρωσε ως νικητήρια τα στοιχήματα που προέβλεπαν νίκη της. Αναλυτικότερα, η ισπανική BetFair πλήρωσε ως νικητήρια τα συγκεκριμένα στοιχήματα, παρά το γεγονός ότι επίσημα ο αγώνας έληξε ισόπαλος, με σκορ 1-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, ο Μέσι πέτυχε και δεύτερο γκολ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, το οποίο όμως ο διαιτητής ακύρωσε, με την αιτιολογία ότι δεν πέρασε τη γραμμή. Η απόφαση του διαιτητή ξεσήκωσε διαμαρτυρίες και οι παίχτες που είχαν στοιχηματίσει σε νίκη της Μπαρτσελόνα έχασαν τα χρήματά τους.

 

Κέρδη και για τα στοιχήματα για νίκη της Μπαρτσελόνα

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας BetFair αποφάσισαν να πληρώσουν τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο αγώνα και προέβλεπαν νίκη της Μπαρτσελόνα, αλλά και να σκοράρει ο Μέσι το πρώτο γκολ ή σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα. Παράλληλα, βέβαια, πλήρωσε με την ίδια λογική και όσα στοιχήματα προέβλεπαν ισοπαλία, σκορ 1-1, αλλά και ότι το πρώτο γκολ του αγώνα θα πετύχαινε ο Μορένο.

 

Η ανακοίνωση της BetFair

Η στοιχηματική εταιρεία BetFair Ισπανίας προέβη και σε σχετική ανακοίνωση για την πρωτοβουλία της. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανέφεραν μέσω tweet: “Ως χειρονομία καλής θέλησης και δικαιοσύνης για τα μέλη μας, θα πληρωθούν όχι μόνο όσοι πόνταραν στην ισοπαλία, αλλά και εκείνοι που είχαν προβλέψει νίκη της Μπαρτσελόνα. Επίσης, θα πληρωθούν και όσοι πόνταραν στο να σκοράρει ο Μέσι το πρώτο γκολ, αλλά και να σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.