Μαθήματα υπεύθυνου… πανηγυρισμού δίνει η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power!

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power λάνσαρε μια καμπάνια που ισορροπεί στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κοινωνική προσφορά και στο τρολάρισμα, αυτή τη φορά με τη βοήθεια του Άγγλου πρώην ποδοσφαιριστή Peter Crouch! Ο πρώην διεθνής συμμετέχει στη νέα καμπάνια της Paddy Power, η οποία δίνει στους φιλάθλους μαθήματα υπεύθυνου… πανηγυρισμού!

Η νέα καμπάνια έχει ήδη κάνει το γύρο των ΜΜΕ στην Αγγλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη και έχει καταφέρει να φέρει ξανά την Paddy Power στην επικαιρότητα. Άλλωστε, είναι άκρως επίκαιρη και πρωτότυπη.

 

Τα μαθήματα της Paddy Power προς τους φιλάθλους

Τα μαθήματα της Paddy Power για τον υπεύθυνο πανηγυρισμό των φιλάθλων αποτελούνται ουσιαστικά από μια εξωφρενική πρόταση: τον πανηγυρισμό μέσα σε ειδικές πλαστικές σφαίρες! Οι φίλαθλοι μπορούν να μπαίνουν στις προστατευτικές σφαίρες και να συνωστίζονται όσο θέλουν, αφού δε θα υπάρχει ο παραμικρός συγχρωτισμός.

Το έναυσμα για την έναρξη των ασφαλών πανηγυρισμών δίνει ο Peter Crouch, ο οποίος μπήκε σε μία από τις προστατευτικές σφαίρες για τις ανάγκες της καμπάνιας. Ο Crouch καταλαβαίνει καλύτερα από όλους ότι δεν είναι δυνατόν να απουσιάζεις από τους πανηγυρισμούς για τις επιτυχίες της ομάδας σου και για αυτό το λόγο αποτέλεσε το ιδανικό πρόσωπο για αυτή την καμπάνια κοινωνικού χαρακτήρα.

Βέβαια, η Paddy Power έλυσε το πρόβλημα του συνωστισμού και του συγχρωτισμού (με επιπλέον πρόταση την απολύμανση κάθε φιλάθλου που θα μπαίνει μέσα σε μια σφαίρα), αλλά άφησε ένα σημαντικό κενό στην πρότασή της: τι ακριβώς θα γίνει με τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα;

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.