Στοιχηματίζοντας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Η ημέρα των ελληνικών κοινοβουλευτικών εκλογών πλησιάζει και οι παίχτες του στοιχήματος δεν καλούνται μόνο να αφήσουν για λίγο τους υπολογιστές τους και να μεταβούν στις κάλπες, αλλά και να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας στους νικητές της βραδιάς. Άλλωστε, πολλές εταιρίες στοιχημάτων έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμά τους στοιχήματα για τη βραδιά των εκλογών, επιτρέποντας στα μέλη τους να προβλέψουν κάθε πτυχή της διαδικασίας: τους νικητές, τους χαμένους, αλλά και τις επιπτώσεις των αποτελεσμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που ενδιαφέρεται να στοιχηματίσει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν έχει παρά να κατευθυνθεί στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων της ιστοσελίδας, στην οποία διατηρεί λογαριασμό, και να δει τις επιλογές του και τις αποδόσεις που τις συνοδεύουν.

 

Οι επιλογές αυτές, άλλωστε, είναι αρκετές. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές, αλλά και στον επόμενο πρωθυπουργό. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποια κόμματα θα μείνουν εκτός Βουλής και σε άλλες πτυχές της διαδικασίας. Σε κάποιες ιστοσελίδες, μάλιστα, μπορούν να προβλέψουν αν το αποτέλεσμα των εκλογών θα επηρεάσει αρνητικά την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας - κοινώς, αν θα προκαλέσει έξοδο από τη ζώνη του ευρώ.

 

Όσον αφορά στα φαβορί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα με την μικρότερη απόδοση στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων online στοιχήματος. Με αποδόσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 1.10 και το 1.20, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα επί της Νέας Δημοκρατίας, η νίκη της οποίας εκτιμάται κάπου ανάμεσα στο 5.00 με 5.50. Ίδια είναι και η εικόνα στην αγορά του επόμενου πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το φαβορί (με αποδόσεις που κυμαίνονται κάπου στο 1.20), ενώ ο Αντώνης Σαμαράς συνοδεύεται από αποδόσεις κάπου στο 5.50.  

 

Όσον αφορά στην κατηγορία του τρίτου κόμματος στη Βουλή, φαβορί είναι η Χρυσή Αυγή, με αποδόσεις ανάμεσα στο 1.60 και το 1.90, ενώ ακολουθεί το Ποτάμι με αποδόσεις ανάμεσα στο 2.90 και 3.10.

 

Τέλος, όσον αφορά στο ερώτημα για το αν η χώρα μας παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, η απάντηση-φαβορί φαίνεται να είναι το "ναι". Το συγκεκριμένο σημείο δεν ξεπερνά στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του online στοιχήματος την απόδοση του 1.30. Αντίθετα, το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχει συνήθως απόδοση που κυμαίνεται κάπου στο 3.20.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.