825.000 ευρώ ο ετήσιος μισθός του νέου CEO της Paddy Power BetFair

Σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power BetFair, ο νέος της CEO, Peter Jackson, θα έχει οικονομικές απολαβές 825.000 ευρώ (συν μπόνους) μέσα στο 2018. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα οικονομικά μεγέθη του 2018 και, όπως είναι φυσικό, ο μισθός του CEO της είναι αυτός που έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα.

Αυτή, μάλιστα, είναι ουσιαστικά η πρώτη χρονιά του Jackson ως CEO της Paddy Power BetFair, καθώς ανέλαβε στη θέση του Breon Corcoran στις αρχές του 2018.

 

Ο μισθός του CEO της Paddy Power Betfair

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power, ο Peter Jackson θα λάβει τον μισθό των 825.000 ευρώ μέσα στο 2018. Παράλληλα, ο νέος CEO έχει τη δυνατότητα να κερδίσει και μπόνους για τις επιδόσεις του στο τιμόνι της εταιρείας. Τα μπόνους αυτά αγγίζουν το 180% του ετήσιου μισθού του, καθώς μπορούν να φτάσουν συνολικά έως και τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Θα πρόκειται, μάλιστα, για μετρητά και όχι για προσθήκες στη σύνταξή του, όπως συμβαίνει συχνά.  

Τέτοια ποσά, βέβαια, δεν είναι πρωτόγνωρα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τιμόνι της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power BetFair. Ο προηγούμενος CEO της, ο Breon Corcoran, εξασφάλισε 3,6 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2017 – παραπάνω από τα διπλάσια των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ που κέρδισε μέσα στο 2016. Από τα παραπάνω, τα 812.000 ευρώ ήταν ο μισθός του, τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ ήταν μπόνους και τα 150.000 ευρώ ήταν για τη σύνταξή του.

Εξίσου εντυπωσιακές, τέλος, είναι και οι απολαβές του πρώην CFO της Paddy Power BetFair. Ο Alex Gersh κέρδισε 2,3 εκατομμύρια ευρώ το 2017, σχεδόν τα διπλάσια από τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ που έλαβε μέσα στο 2016.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.