“Εμπλοκή” στα στοιχήματα από την αλλαγή του John Terry

Την Κυριακή 21 Μαΐου, στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Τσέλσι και Σάντερλαντ, o αρχηγός της γηπεδούχου, John Terry, πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση και, για να τον τιμήσει, ο προπονητής της ομάδας προχώρησε σε αλλαγή του (και σε μίνι φιέστα), κατά το 26ο λεπτό, το οποίο συμβολίζει τον αριθμό της φανέλας του.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπήρχε και ως επιλογή στοιχηματισμού στην στοιχηματική εταιρεία Paddy Power και τρία τουλάχιστον άτομα κέρδισαν μερικές χιλιάδες ευρώ, δεχόμενοι το στοίχημα και βλέποντάς το να επαληθεύεται. Βέβαια, από την πρώτη στιγμή, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, καθώς το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θεωρούταν αρκετά σίγουρο.

 

Το στοίχημα της Paddy Power

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power είχαν ήδη την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αλλαγή του Terry από το 26:00 έως το 26:59 του αγώνα, σε απόδοση 100.00. Και, φυσικά, κάποιοι τολμηροί τοποθέτησαν αυτό ακριβώς το στοίχημα, μέσω της τηλεφωνικής υπηρεσίας της εταιρείας.

Η Paddy Power, μάλιστα, πλήρωσε τους παίχτες, παρά το γεγονός ότι η αλλαγή του Terry ολοκληρώθηκε μετά από μερικά λεπτά.

 

Η παρέμβαση της FA

Μετά από διάφορες αντιδράσεις, η αρμόδια Αρχή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, η FA παρενέβη και ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει έρευνες για το γεγονός. Άλλωστε, πολλοί πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο γεγονός ήταν προσχεδιασμένο, καθώς πολλοί γνώριζαν το σχέδιο της Τσέλσι να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον αρχηγό της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σάντερλαντ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας σε εκείνο το χρονικό σημείο, αλλά την έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου, διακόπτοντας τον αγώνα και επιτρέποντας την αλλαγή του Terry.

Πάντως, όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής δεν δικαιολογούν το ενδεχόμενο σοβαρής τιμωρίας οποιασδήποτε πλευράς του περιστατικού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.