Στοιχήματα για τα tweets του Donald Trump προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes!

H στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes έχει μεγάλη παράδοση στα στοιχήματα που αφορούν στην πολιτική και φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο να τη διατηρεί, αλλά και να την ενισχύει. Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Ladbrokes σε αποτελέσματα εθνικών και άλλων εκλογών, αλλά και να επιλέξουν ειδικά στοιχήματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η νέα αγορά πολιτικών στοιχημάτων που λάνσαρε η Ladbrokes για τα μέλη της. Σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στο περιεχόμενο των tweets του Αμερικανού Προέδρου, Donald Trump, και να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους!

 

Τα στοιχήματα της Ladbrokes στα tweets του Trump

Ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει μια πασίγνωστη προτίμηση στο Twitter και φροντίζει να το χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία φορές την ημέρα, για ανακοινώσεις, απόψεις και άλλα μηνύματα. Η μεγάλη αυτή προτίμηση δε θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη και από τις στοιχηματικές εταιρείες και για αυτό το λόγο η Ladbrokes προσφέρει μια σειρά από στοιχήματα για το περιεχόμενο των tweets του Αμερικανού Προέδρου.

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτή την αγορά, λοιπόν, θα πρέπει να προβλέψουν το περιεχόμενο του πρώτου tweet κάθε ημέρας, επιλέγοντας κάποιες λέξεις-κλειδιά. Κάθε ημέρα, η Ladbrokes θα προτείνει μια σειρά από λέξεις-κλειδιά και οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν ποια από αυτές θα συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο tweet του Προέδρου Trump. Κάθε επιλογή θα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία θα φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη.

Η συγκεκριμένη αγορά της Ladbrokes, τέλος, λανσαρίστηκε την 1η Ιουνίου και συνεχίζει καθημερινά να προσφέρει πρωτότυπες ευκαιρίες στοιχηματισμού, που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.