Τα περίεργα στοιχήματα της Paddy Power για το Super Bowl

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power φρόντισε να ανακοινώσει δεκάδες στοιχημάτων για το επερχόμενο Super Bowl XLVIII, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και κάποια ειδικά που αποτελούν τα πιο περίεργα της αγοράς!

 

Η ιρλανδική εταιρεία του online στοιχήματος έχει συμπεριλάβει στις επιλογές του κουπονιού της στοιχήματα που αφορούν στις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και το διάλειμμα ανάμεσα στα δύο ημίχρονα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν, μεταξύ άλλων, αν θα πέσει το ρεύμα λόγω του καιρού ή αν η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη από αυτή στο Sochi της Ρωσίας, κατά την εναρκτήρια τελετή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων! Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στα ρούχα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στο ημίχρονο, αλλά και πόσο θα διαρκέσει η απαγγελία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.