Στοιχήματα για το διάδοχο του Letterman στη Bovada

Η εταιρία στοιχήματος Bovada ξεκίνησε ήδη να ανακοινώνει αποδόσεις για τον διάδοχο του David Letterman στο Late Show, μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή για την αποχώρησή του, μετά από 31 χρόνια.

 

Ήδη η εταιρεία του online στοιχήματος έχει συγκεντρώσει τους πιθανούς διαδόχους του παρουσιαστή, με τον Stephen Colbert να αποτελεί το φαβορί, με απόδοση 3.50. Ακολουθούν κι άλλοι υποψήφιοι, όπως οι Craig Ferguson, Chelsea Handler, Jon Stewart και Conan O'Brien, αλλά και κάποια αουτσάιντερ, όπως οι Alec Baldwin, Jay Leno, Tina Fey και Chris Rock. Ωστόσο, ο Colbert είναι η πλέον ρεαλιστική επιλογή, καθώς το συμβόλαιό του για το Colbert Report του Comedy Central λήγει λίγο πριν την αποχώρηση του Letterman.

Η Bovada είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη τους όπως online καζίνο και δωμάτιο πόκερ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bovada και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bovada ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.