Αμφισβητούν την απόφαση της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 όσοι στοιχημάτισαν στον Trump

Αν και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί το τελικό επίσημο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί νικητή τον Joe Biden, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλη διαφορά ψήφων στους εκλέκτορες. Ωστόσο, ο απερχόμενος Πρόεδρος Trump, αλλά και πολλοί υποστηρικτές του, αμφισβητούν το αποτέλεσμα, σε μια κίνηση που μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και όχι μόνο.

Η αμφισβήτηση του αποτελέσματος έχει περάσει και στον τομέα του στοιχήματος και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365, τα οποία αμφισβητούν την απόφασή της να πληρώσει ως κερδισμένα τα στοιχήματα που ήθελαν νικητή των εκλογών των Joe Biden. Παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε νίκη του Donald Trump ζητούν από την Bet365 να περιμένει να ολοκληρωθούν οι επανακαταμετρήσεις που έχουν ζητήσει οι Ρεπουμπλικάνοι.

 

Επανακαταμέτρηση στα στοιχήματα της Bet365;

Πολλοί από τους παίχτες που είχαν στοιχηματίσει σε νίκη του Donald Trump στις αμερικανικές εκλογές συντάσσονται με τη γραμμή του απερχόμενου Προέδρου και ζητούν από την Bet365 να σταματήσει να διευθετεί τα στοιχήματά τους ως χαμένα και να περιμένει το αποτέλεσμα των επανακαταμετρήσεων. Ο Trump, άλλωστε, έχει ζητήσει να καταμετρηθούν ξανά οι ψήφοι σε διάφορες Πολιτείες, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα. Το ίδιο, λοιπόν, κάνουν και όσοι έχουν στοιχηματίσει σε αυτόν, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Bet365 να ανακηρύξει νικητήρια τα στοιχήματα στον Biden.

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, πάντως, επιμένουν στην ορθότητα της απόφασής τους, αναφέροντας ότι η καταμέτρηση των ψήφων δείχνει ότι ο Biden έχει την απαιτούμενη διαφορά, ώστε να θεωρείται και επίσημα νικητής των εκλογών και πως, ακόμα κι αν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.