Πλήρωσε πρόωρα ως νικήτρια του Μουντιάλ την Ιρλανδία η Paddy Power!

Για άλλη μια φορά, η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power απασχολεί τους τίτλους των ειδήσεων, πληρώνοντας πρόωρα ως κερδισμένα στοιχήματα που δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η ιρλανδική εταιρεία του στοιχήματος ξεπέρασε κάθε προηγούμενη φορά, ανταμείβοντας έναν Ιρλανδό παίχτη του στοιχήματος για την αισιοδοξία του, όταν ολόκληρη η Ιρλανδία παρέμενε απογοητευμένη για τις επιδόσεις της εθνικής της ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ!

 

Το χρονικό ενός αισιόδοξου στοιχήματος

Η σχεδόν απίστευτη ιστορία (ακόμη και για τα δεδομένα της Paddy Power) έχει ως εξής: πριν μερικές ημέρες, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας αγωνίστηκε εναντίον της Σερβίας και έχασε, με αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά οι ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ήττα, όμως, δε φάνηκε να πτοεί έναν εξαιρετικά αισιόδοξο Ιρλανδό παίχτη του στοιχήματος, ο οποίος στοιχημάτισε στο να κατακτήσει η Ιρλανδία το Μουντιάλ!

Ο παίχτης τοποθέτησε το στοίχημα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Paddy Power, ρισκάροντας 3 ευρώ σε απόδοση 150.00! Και οι υπεύθυνοι της εταιρείας, συγκινημένοι από την τεράστια αισιοδοξία του, αποφάσισαν να του πληρώσουν πρόωρα ως νικητήριο το στοίχημα, ανεξάρτητα από την πορεία της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας. Έτσι, ο Ιρλανδός παίχτης εξασφάλισε κέρδη 450 ευρώ!

 

“Ανταμείβουμε την εξωφρενική αισιοδοξία του”

Εκπρόσωπος της Paddy power δήλωσε σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία της εταιρείας στοιχημάτων: “Η γενικότερη διάθεση σε ολόκληρη τη χώρα δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη, μετά το αποτέλεσμα με την Σερβία, αλλά δε μπορούμε να μη θαυμάσουμε το κουράγιο του τύπου που στοιχημάτισε. Δεδομένης της στιγμής που τοποθετήθηκε το στοίχημα, μπορεί απλά να ήθελε να διασκεδάσει τη λύπη του, αλλά νιώθουμε πως τέτοια εξωφρενική αισιοδοξία δε μπορεί να μείνει χωρίς επιβράβευση και αποφασίσαμε να του πληρώσουμε τα κέρδη του”.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power ανταμείβει μια τόσο μεγάλη και αδικαιολόγητη αισιοδοξία. Πριν δύο εβδομάδες, αντάμειψε με τον ίδιο τρόπο δύο οπαδούς της Ρέιντζερς που στοιχημάτισαν πως η αντίπαλος της Σέλτικ στο Champions League, Αστάνα, θα ανατρέψει τη διαφορά των πέντε γκολ και θα πετάξει την σκωτσέζικη ομάδα εκτός των ομίλων.

To πιο πρόσφατο παράδειγμα για την τελευταία πρόωρη πληρωμή που πλήρωσε η Paddy Power ήταν ο κορυφαίος αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα σε Floyd Mayweather και Connor McGregor.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.