Τον υποβιβασμό της Νιουκάστλ πλήρωσε πρόωρα η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power!

Παρόλο που η επόμενη σεζόν του αγγλικού ποδοσφαίρου ξεκινά σε δύο περίπου μήνες, οι πρόσφατες εξελίξεις στον πάγκο της Νιουκάστλ “ανάγκασαν” την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power να πληρώσει πρόωρα όσους στοιχημάτισαν σε υποβιβασμό της αγγλικής ομάδας από την Premier League! Η ανακοίνωση της αποχώρησης του τεχνικού της ομάδας, Ραφαέλ Μπενίτεθ, φέρνει μαύρα σύννεφα πάνω από τον πάγκο της, αλλά οι υπεύθυνοι στην Paddy Power μάλλον τερμάτισαν την απαισιοδοξία τους και θεωρούν τετελεσμένο γεγονός τον υποβιβασμό της.

Όσοι, λοιπόν, είχαν σπεύσει να στοιχηματίσουν τόσο νωρίς στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού της Νιουκάστλ μέσω της Paddy Power εξασφάλισαν τα κέρδη που δικαιούνταν, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν περίπου ένα χρόνο.

 

Οι εξελίξεις στον πάγκο της Νιουκάστλ

Ο Ραφαέλ Μπενίτεθ συναντήθηκε πρόσφατα με τον ιδιοκτήτη της Νιουκάστλ και οι δύο τους δεν τα βρήκαν, αφού ο Ισπανός τεχνικός επιθυμούσε περισσότερα χρήματα για μεταγραφές. Έτσι, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, ανοίγοντας το δρόμο για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η εξέλιξη είναι σίγουρα αρνητική για την αγγλική ομάδα και η Paddy Power φαίνεται να έχει προεξοφλήσει τον υποβιβασμό της από την Premier League. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να πληρώσουν πρόωρα όσα μακροχρόνια στοιχήματα προέβλεπαν τον υποβιβασμό της ομάδας.

Η Paddy Power, πάντως, δεν έμεινε μόνο στην πρόωρη πληρωμή των μακροχρόνιων στοιχημάτων. Μόλις ανακοινώθηκε η παραίτηση του Μπενίτεθ, έσπευσε να ανακοινώσει μια σειρά από στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της Newcastle. Στη λίστα των στοιχημάτων αυτών βρίσκονται φαβορί και αουτσάιντερ, με την πιθανότερη επιλογή να ακούει στο όνομα του Μικέλ Αρτέτα, του βοηθού του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος συνοδεύεται από απόδοση 6.00.

Να θυμίσουμε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πέρσι με την Paddy Power να πληρώνει πρόωρα τον υποβιβασμό της Στόουκ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.