Εξωφρενικά στοιχήματα της Paddy Power για τη Newcastle United!

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power εκμεταλλεύτηκε, χωρίς να χάσει χρόνο, τις φήμες που θέλουν τον CEO του WWE, Vince McMahon, να προσανατολίζεται στην αγορά της Newcastle United και ανακοίνωσε κάποια εξωφρενικά στοιχήματα στην ιστοσελίδα της.

 

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν τα εξής: πρώτα απ' όλα, η πιθανότητα να αγοράσει ο McMahon τη Newcastle συνοδεύεται από απόδοση 11.00. Από την άλλη, πιο πιθανό θεωρείται κάποιος από τους παίχτες της ομάδας να προκαλέσει τον CEO του WWE σε αγώνα wrestling, καθώς αποδίδει 9.00. Μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις ενδεχομένων όπως οι διαιτητές του WWE να ξεκινήσουν να φοράνε τη φανέλα της Newcastle (51.00) ή κάποιος από τους παίχτες που έχουν περάσει από την ομάδα να ξεκινήσουν νέα καριέρα στο WWE (67.00).

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και διαθέτει σελίδα στο Facebook,στο Twitter αλλά και κανάλι στο Youtube για να μην χάνετε τα νέα της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.