Το μεγαλύτερο στοίχημα στις αμερικανικές εκλογές δέχθηκε το στοιχηματικό ανταλλακτήριο BetFair

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των αμερικανικών εκλογών (3 Νοεμβρίου 2020), τα στοιχήματα για τη νίκη των δύο υποψηφίων πληθαίνουν και παίχτες από όλον τον κόσμο αποφασίζουν να στηρίξουν το φαβορί (Joe Biden) ή μια νέα ανατροπή (Donald Trump). Ένας παίχτης του στοιχήματος, όμως, αποφάσισε να τοποθετήσει το μεγαλύτερο στοίχημα μέχρι σήμερα στις αμερικανικές εκλογές, μέσω του στοιχηματικού ανταλλακτηρίου της BetFair!

Αναλυτικότερα, ένας παίχτης από το Ηνωμένο Βασίλειο τοποθέτησε στο ανταλλακτήριο της BetFair ένα στοίχημα αξία άνω των 500.000 ευρώ σε νίκη του Biden. Η απόδοση του υποψηφίου των Δημοκρατικών βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.50, γεγονός που σημαίνει ότι, αν το στοίχημα κερδίσει, θα αποφέρει περισσότερα από 750.000 ευρώ.

 

Το μεγαλύτερο στοίχημα στις φετινές εκλογές

Σύμφωνα με την BetFair, οι φετινές αμερικανικές εκλογές είναι οι πιο δημοφιλείς στον τομέα του στοιχήματος. Παίχτες από όλον τον κόσμο έχουν τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, στηρίζοντας έναν από τους δύο υποψηφίους. Ο συγκεκριμένος παίχτης από το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έχει τοποθετήσει το μέχρι σήμερα μεγαλύτερης αξίας στοίχημα στις αμερικανικές εκλογές.

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εκλογές μέσω της BetFair έχουν την επιλογή να στηρίξουν τον Biden με απόδοση 1.50 ή τον Trump με απόδοση 2.98. Όσοι, μάλιστα, είχαν αποφασίσει να στηρίξουν τον Biden πριν την έναρξη των διαδικασιών, όταν ήταν ακόμα υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια απόδοση της τάξης του 100.00!

Σύμφωνα με την BetFair, πάντως, τα στοιχήματα είναι σχετικά μοιρασμένα στο ανταλλακτήριό της. Οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ναι μεν τα 10 μεγαλύτερα στοιχήματα στηρίζουν τον Biden, αλλά τα περισσότερα χρήματα έχει συγκεντρώσει το σημείο νίκης του Trump. Αναλυτικότερα, έχουν στοιχηματιστεί περισσότερα από 85 εκατομμύρια ευρώ στον Trump και περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ στον Biden.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.