Επικεφαλής στοιχημάτων για τον Trump αναζητά η Paddy Power!

Στην Paddy Power, την εταιρεία που είναι γνωστή για τις τουλάχιστον ανορθόδοξες πρακτικές μάρκετινγκ που αξιοποιεί, άνοιξε μια νέα θέση εργασίας! Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ανακοίνωσαν πως ψάχνουν έναν επικεφαλής για τον τομέα στοιχημάτων που αφορούν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump!

 

Τα καθήκοντα της νέας θέσης

Σύμφωνα με την περιγραφή των υπεύθυνων της εταιρείας ο νέος επικεφαλής θα διαχειρίζεται το πλήθος ειδικών στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η Paddy Power για τον Πρόεδρο Trump, ενώ παράλληλα θα παρακολουθεί τις συνεντεύξεις Τύπου, τις δηλώσεις του, τα tweets και τη “γενικότερη βλακεία του”, όπως αναφέρεται.  

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο κατάλληλος υποψήφιος θα έχει ισχύ τριών μηνών και καλεί το νέο επικεφαλής να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τα υπάρχοντα ειδικά στοιχήματα για τον Donald Trump και να σκαρφίζεται νέα, ώστε να εμπλουτίζει τον τομέα. Επιπλέον, στο κείμενο της… αγγελίας αναφέρεται πως θα πρέπει “να χτίσει έναν τοίχο γύρω από τα ειδικά στοιχήματα, ώστε να μη μπαίνουν και αλλοδαπά στοιχήματα” και να διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί άμεσα τα απαραίτητα στοιχεία, ακόμη και κάτω από πίεση. Εναλλακτικά, πάντα σύμφωνα με το κείμενο της αγγελίας, μπορεί να διαθέτει “την ικανότητα να σκαρφιστεί κάτι επί τόπου και να το στηρίξει με αποφασιστικότητα, φωνάζοντας σε όποιον διαφωνεί μαζί του”.

Άλλες προϋποθέσεις που αναγράφονται στην αγγελία είναι η ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα ψεύτικα νέα, αλλά και η γνώση περί της εθνικής ασφαλείας της Σουηδίας.

 

Τέχνασμα μάρκετινγκ ή πραγματική θέση;

Αν και το κείμενο της αγγελίας είναι χιουμοριστικό και οι απαιτήσεις εξωφρενικές, εκπρόσωπος της Paddy Power επιμένει πως η θέση εργασίας υπάρχει και είναι πραγματική και πως, αν βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος, θα του προσφερθεί συμβόλαιο συνεργασίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.