Αρνείται τα στοιχήματα στο νέο αγώνα του Mayweather η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power έχει μια πολύ καλή σχέση με τον Floyd Mayweather και φροντίζει, όχι μόνο να προσφέρει αρκετά στοιχήματα σε κάθε νέα του αναμέτρηση, αλλά και να τον συμπεριλαμβάνει σε κάποιες από τις πιο εξωφρενικές και προκλητικές προωθητικές της ενέργειες, όπως εκείνη που πραγματοποίησε εν όψει του αγώνα του Mayweather με τον Conor McGregor το 2017. Ο αγώνας εκείνος ήταν ο τελευταίος του Mayweather σε αμερικανικό έδαφος και ο επόμενος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2021, αυτή τη φορά όχι εναντίον ενός άλλου επαγγελματία μαχητή, αλλά ενός Youtuber που τον προκάλεσε!

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, όμως, η Paddy Power εμφανίζεται απρόθυμη να προσφέρει στοιχήματα στο νέο αγώνα του Mayweather, αν αυτός τελικά πραγματοποιηθεί. Οι υπεύθυνοι χαρακτηρίζουν τον αγώνα επίδειξη και παρωδία και αρνούνται να προσφέρουν στοιχήματα ή να εμπλακούν με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Η άρνηση της Paddy Power να προσφέρει στοιχήματα

Ο αγώνας του Floyd Mayweather έχει ανακοινωθεί και αναμένεται να μεταδοθεί online μέσα στον Φεβρουάριο του 2020. Αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα αποτελεί ουσιαστικά αγώνα επίδειξης, αφού κανείς από τους δύο αντιπάλους δε θα ρισκάρει κάτι – εκτός ίσως από τον Youtuber, που θα ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα. Ωστόσο, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνουν αποδόσεις, με τον Floyd Mayweather να αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Η Paddy Power, όμως, δε θέλει να εμπλακεί στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως πρόκειται για έναν αγώνα επίδειξης και πως η δυναμική των δύο αντιπάλων δεν προσφέρει την παραμικρή στοιχηματική ευκαιρία. Επιπλέον, εξέφρασε την αντίθεσή της στη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα, χαρακτηρίζοντάς τον παρωδία.

Παρά τις δηλώσεις των υπευθύνων, όμως, δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι σκέφτονται στην πραγματικότητα. Η Paddy Power δε μας έχει συνηθίσει μόνο σε απρόσμενες κινήσεις, αλλά και σε συνεχείς ανατροπές και δεν αποκλείεται να καταφέρει με κάποιον τρόπο να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που θα πάρει ο συγκεκριμένος αγώνας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.