Εγγύηση… για την περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Έκτορ Μπελερίν προσφέρει η Paddy Power!

H Paddy Power μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώσει προσφορές εγγύησης χαμένων στοιχημάτων, αλλά αυτή τη φορά επέκτεινε τη συγκεκριμένη “προσφορά” στον περιβαλλοντικό τομέα, με αφορμή την πρόσφατη δέσμευση του αμυντικού της Άρσεναλ Έκτορ Μπελερίν. Ο Μπελερίν υποσχέθηκε πριν μερικές εβδομάδες, μέσω των social media, να χρηματοδοτεί τη φύτευση 3.000 δέντρων, κάθε φορά που η ομάδα του κερδίζει και η Paddy Power, ρίχνοντας μπηχτές για τις αμυντικές αποδόσεις της Άρσεναλ στους τελευταίους αγώνες, υπόσχεται να χρηματοδοτεί τη φύτευση 6.000 δέντρων, κάθε φορά που χάνει!

Για μια ακόμη φορά, η Paddy Power επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει το όνομά της και η νέα της καμπάνια συνοδεύεται, όπως είναι φυσικό, από πολύ χιούμορ, αλλά και από περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

 

Τα δέντρα που θα φυτεύονται σε κάθε αγώνα της Άρσεναλ

Ο Έκτορ Μπελερίν είχε υποσχεθεί πριν μερικές εβδομάδες το εξής μέσω των social media: κάθε φορά που η Άρσεναλ θα κερδίζει στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν, θα χρηματοδοτεί προσωπικά την οργάνωση One Tree Planted, για να προχωρά στη φύτευση 3.000 δέντρων.

Η νέα πρωτοβουλία της Paddy Power παίρνει ως αφορμή τη δέσμευση του αμυντικού της Άρσεναλ και ξεκινά με την εξής φράση: “δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον πλανήτη, αν δε μπορείς να αμυνθείς”! Mε άλλα λόγια, οι πρόσφατες ήττες της Άρσεναλ, πρώτα από τη Μάντσεστερ Σίτι και έπειτα από τη Μπράιτον, έχουν πείσει τους υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρείας ότι η δέσμευση του Μπελερίν κινδυνεύει, με αποτέλεσμα να προσφέρει… εγγύηση για τους χαμένους αγώνες της Άρσεναλ.

Στο ίδιο πνεύμα, λοιπόν, η Paddy Power δεσμεύεται ότι θα χρηματοδοτεί τη φύτευση 6.000 δέντρων, κάθε φορά που η Άρσεναλ θα χάνει!

Πρόκειται για μια ακόμη πανέξυπνη καμπάνια της Paddy Power που έχει ήδη προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον και έχει πολλαπλασιάσει τη διείσδυσή της στον κύκλο των δημοσιευμάτων, αλλά και των social media. Μεγάλος νικητής, πάντως, θα βγει σίγουρα το περιβάλλον, αφού σε κάθε αγώνα της Άρσεναλ – και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα – θα φυτεύονται μερικές χιλιάδες δέντρα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.