Νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού έφερε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle

To πρώην πριγκιπικό ζεύγος των Harry και Meghan ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι περιμένει ένα ακόμη παιδί και, όπως είναι φυσικό, οι στοιχηματικές εταιρίες σε ολόκληρο τον κόσμο έσπευσαν να προσφέρουν άμεσα τα κατάλληλα στοιχήματα. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, πολλές ιστοσελίδες ήδη προσέφεραν στοιχήματα για όσους θέλουν να προβλέψουν το φύλο του παιδιού, αλλά και το όνομά του.

Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κάθε νέο για τη βασιλική οικογένεια μπορεί να αναδειχθεί σε κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός, τα στοιχήματα για το νέο μωρό των Harry και Meghan είναι εξαιρετικά δημοφιλή και οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές, με κάποιες να θεωρούνται φαβορί και πολλές άλλες αουτσάιντερ.

 

Τα στοιχήματα για το νέο μωρό των Harry και Meghan

Η πρώτη στοιχηματική επιλογή που προσφέρουν όλες οι ιστοσελίδες, σχετικά με το νέο μωρό του πρώην πριγκιπικού ζεύγους, είναι φυσικά το φύλο του. Οι αποδόσεις σε αυτή την περίπτωση είναι ίσα μοιρασμένες, αλλά κάποιες στοιχηματικές θεωρούν ότι οι πιθανότητες να είναι κοριτσάκι είναι περισσότερες.

Οι περισσότερες επιλογές, όμως, όπως είναι φυσικό, βρίσκονται στον τομέα του ονόματος του νέου μωρού. Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν καταλήξει σε δύο ονόματα – Alfie αν είναι αγόρι και Alexandra αν είναι κορίτσι – με τη λογική ότι και το προηγούμενο παιδί του ζεύγους (ο Archie) είχε όνομα που ξεκινούσε από Α. Ωστόσο, στα φαβορί βρίσκεται και το όνομα Diana (της μητέρας του Harry) και το όνομα Elisabeth (της γιαγιάς του Harry και Βασίλισσας της Αγγλίας). Παράλληλα, είναι διαθέσιμες και αρκετές ακόμα επιλογές, όπως το Philip (του συζύγου της Βασίλισσας), το Thomas (του πατέρα της Meghan) και άλλα. Άλλωστε, οι προβλέψεις είναι σε αυτό το σημείο τόσο πρόωρες που κάθε στοιχηματική προσφέρει και τις δικές της προτάσεις,

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.