Ειδικό στοίχημα για Κατσουράνη-Μανιάτη στο Stoiximan

H ένταση που επικράτησε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ο καυγάς ανάμεσα στους δύο διεθνείς, Κώστα Κατσουράνη και Γιάννη Μανιάτη, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ενέπνευσαν τους υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan για ένα ιδιαίτερο ειδικό στοίχημα.

 

Στην ιστοσελίδα του Stoiximan, λοιπόν, στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων που αφορούν στην Εθνική Ελλάδος στο επερχόμενο Μουντιάλ, ανακοινώθηκαν αποδόσεις για το αν οι δύο παίχτες θα συνυπάρξουν στην αρχική ενδεκάδα, στον αγώνα της Εθνικής μας με την Κολομβία. Η απόδοση στο “Ναι” υπολογίζεται στο 1.45, ενώ αυτή που συνοδεύει το σημείο “Όχι” υπολογίζεται στο 2.70.

Φοβερή έμπνευση για στοίχημα από τον Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.