Διπλά χαμένη η στοιχηματική εταιρεία BetFair από υπόθεση εθισμένου παίχτη

Η στοιχηματική εταιρεία BetFair αναγκάζεται να πληρώσει διπλά, εξαιτίας μιας υπόθεσης παίχτη από την Αυστραλία, ο οποίος ήταν εθισμένος στο στοίχημα και έχασε τεράστια ποσά σε μερικά λεπτά, στην ιστοσελίδα της εταιρείας που λειτουργεί νόμιμα στην Αυστραλία. Η BetFair είναι τώρα αναγκασμένη, όχι μόνο να αποζημιώσει τον παίχτη, αλλά και να πληρώσει ένα πρόστιμο, εξαιτίας του γεγονότος ότι αγνόησε τα εμφανή σημάδια εθισμού που έδειχνε ο παίχτης και συνέχισε να του επιτρέπει να στοιχηματίζει.

Συνολικά, η BetFair θα πρέπει να επιστρέψει το ποσό των 150.000 δολαρίων που έχασε ο παίχτης, καθώς και να πληρώσει ένα πρόστιμο 13.000 δολαρίων.

 

Η περίεργη υπόθεση του Mr M

Ο παίχτης που έβαλε σε μπελάδες την στοιχηματική εταιρεία BetFair ονομάζεται Mr M και κατοικεί στην Αυστραλία. Μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της BetFair, ξεκίνησε να στοιχηματίζει μεγάλα ποσά, τα οποία όμως, έχανε σε πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα. Συγκεκριμένα, κατόρθωσε να χάσει 190.000 δολάρια σε μία μόνο ημέρα και έπειτα κατέθεσε αίτηση να προχωρήσει σε ανάληψη των υπόλοιπων 150.000 δολαρίων που διατηρούσε στον λογαριασμό του. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ζήτησε να ακυρωθεί η αίτησή του για ανάληψη. Οι υπεύθυνοι του εξήγησαν αρχικά πως δεν υποστηρίζεται η ακύρωση αίτησης ανάληψης, αλλά τελικά υποχώρησαν στις πιέσεις του. Αποτέλεσμα ήταν σε δύο περίπου ώρες, ο Mr M να χάσει και τα υπόλοιπα χρήματά του!

Ο παίχτης, έπειτα, κατήγγειλε τη BetFair και ζήτησε να του επιστραφούν τα 150.000 δολάρια που έχασε, εξαιτίας του γεγονότος ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στον τζόγο και τα χαμένα του στοιχήματα ήταν αποτέλεσμα αυτού του εθισμού. Στην υπόθεση παρενέβη η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, η οποία έκρινε πως κακώς η BetFair επέτρεψε στον παίχτη να τοποθετήσει τα στοιχήματα.

Η απόφαση της Αρχής βασίστηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος παίχτης είχε ιστορικό εθελούσιου αποκλεισμού, λόγω προβλημάτων εθισμού που αντιμετώπιζε, ενώ παράλληλα τα στοιχήματα που τοποθετούσε έδειχναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα. Και σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, η BetFair ήταν υποχρεωμένη να αναγνωρίσει το πρόβλημα και, όχι μόνο να μην ακυρώσει την αίτηση ανάληψης, αλλά να μην επιτρέψει καθόλου στον παίχτη να στοιχηματίσει τόσο μεγάλα ποσά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.