Και το μωρό του Boris Johnson στη λίστα στοιχημάτων της Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της και για μια ακόμη φορά απασχόλησε ειδικούς του στοιχήματος και μη με την απόφασή της να προσφέρει στοιχήματα για το όνομα του νεογέννητου μωρού του Άγγλου πρωθυπουργού Boris Johnson! Όπως φαίνεται, τα στοιχήματα για τα ονόματα των νεογέννητων δεν εξαντλούνται στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας (όπως των Meghan και Harry) και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, αρκεί να προβλέψουν σωστά το όνομα του μωρού της οικογένειας Johnson.

Όπως είναι φυσικό, η Ladbrokes προτείνει μια σειρά από ονόματα στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν, άλλα πιο συνηθισμένα (και πιθανά) και άλλα εντελώς εξωφρενικά!

 

Τα στοιχήματα της Ladbrokes για το μωρό του πρωθυπουργού

Τα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε η Ladbrokes είναι και τα πιο πιθανά, με τα κύρια φαβορί να είναι τρία: το Alexander, το Stanley και το Wilfred. Το πρώτο, άλλωστε, συμπεριλαμβάνεται στο πλήρες όνομα του Johnson (Alexander Boris de Pfeffel Johnson), το δεύτερο είναι το όνομα του πατέρα του και το τρίτο το όνομα του παππού του. Από εκεί και πέρα, προτείνονται και κάποια ονόματα πολιτικών, όπως τα Winston, Arthur και Edward. Στην ίδια λογική, προτείνονται και κάποια άλλα ονόματα πολιτικών, που μάλλον συγκαταλέγονται στις εξωφρενικές επιλογές, όπως Kim, Vladimir και Donald.

Το πιο εξωφρενικό όνομα, όμως, δεν είναι άλλο από εκείνο που προσφέρει και τα μεγαλύτερα πιθανά κέρδη. Πρόκειται για το όνομα Brexit (για πολλούς η αγαπημένη λέξη του Johnson), που συνοδεύεται από απόδοση 500.00!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.