Κι άλλο στοιχηματικό ρεκόρ για την αναμέτρηση Mayweather-McGregor

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Floyd Mayweather και Conor McGregor, η οποία αποτέλεσε το πυγμαχικό, αλλά και στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς, έχει σταματήσει να απασχολεί τους παίχτες του στοιχήματος εδώ και μερικούς μήνες. Ωστόσο, νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι συνεχίζει να σπάει τα στοιχηματικά ρεκόρ!

Θυμίζουμε ότι οι δύο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ρινγκ στις 26 Αυγούστου στο Las Vegas, με τον Mayweather να εξασφαλίζει τη νίκη. Θυμίζουμε επίσης ότι οι ημέρες πριν τον αγώνα προκάλεσαν στοιχηματική φρενίτιδα σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα ποσά που στοιχηματίστηκαν να σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όχι μόνο στον τομέα της πυγμαχίας, αλλά και στο πρόγραμμα του 2017 γενικότερα.

Μερικούς μήνες μετά, όμως, αποκαλύπτεται ότι η πυγμαχική αναμέτρηση έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ στο Las Vegas.

 

Το νέο ρεκόρ στοιχηματισμού στο Mayweather-McGregor

Σύμφωνα με τα στοιχεία των στοιχηματικών εταιρειών που εδρεύουν στο Las Vegas (εκεί που τοποθετήθηκαν και τα μεγαλύτερα ποσά στον αγώνα), η αναμέτρηση του Mayweather με τον McGregor συγκέντρωσε στοιχήματα αξίας τουλάχιστον 65 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα συγκεκριμένα στοιχεία ήταν διαθέσιμα και στο παρελθόν, αλλά πλέον οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν και τα συνολικά στοιχήματα που τοποθετήθηκαν συνολικά στον αθλητισμό, στα πρακτορεία του Las Vegas, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Το συνολικό ποσό στοιχηματισμού για τον Αύγουστο στο Law Vegas ξεπέρασε τα 301 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους. Και η αύξηση, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015 αγγίζει το ποσοστό ρεκόρ του 1.651%!

Φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αύξηση ρεκόρ φέρει ο εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους παίχτες του στοιχήματος αγώνας ανάμεσα σε Floyd Mayweather και Conor McGregor.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.