Αποδόσεις για την παραίτηση Zuckerberg από το Facebook ανακοίνωσε η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power ασχολείται για μια ακόμη φορά με ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα και δεν έχει παραλείψει να ανακοινώσει τα σχετικά στοιχήματα και τις σχετικές αποδόσεις. Αυτή τη φορά, το θέμα που βρίσκεται προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της Paddy Power αφορά στο σκάνδαλο του Facebook και της εταιρείας Cambridge Analytica.

Το εν λόγω σκάνδαλο έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις κατά των πολιτικών του Facebook, όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα των μελών του και έχει καταποντίσει την μετοχή της εταιρείας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το στοίχημα που ανακοίνωσε η Paddy Power για την υπόθεση αφορά στην παραίτηση ή μη του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckenberg, από τη θέση του CEO της εταιρείας.

 

Το στοίχημα για την παραίτηση του Zuckenberg

Αναλυτικότερα, η Paddy Power ανακοίνωσε ένα νέο στοίχημα, στο οποίο καλεί τους παίχτες να προβλέψουν αν ο Zuckenberg θα αποχωρήσει από τη θέση του CEO του Facebook μέσα στο 2018.

Η συγκεκριμένη πρόβλεψη θα ήταν σχεδόν αστεία πριν μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, οι πιέσεις που δέχεται το Facebook από μέλη του, από εταιρείες, αλλά και από κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, έχουν προκαλέσει τριγμούς στη λειτουργία της εταιρείας. Ο ίδιος ο Zuckenberg, μάλιστα, έχει αναλωθεί τις τελευταίες ημέρες σε μια ατελείωτη διαδικασία ελέγχου ζημίων και δεν αποκλείεται να γίνει αυτός που θα ζημιωθεί από την όλη υπόθεση.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το σημείο που προβλέπει παραίτηση του Zuckenberg από τη θέση του CEO του Facebook μέσα στο 2018 συνοδεύεται από μια σχετικά χαμηλή απόδοση στην στοιχηματική εταιρεία Paddy Power. Αναλυτικότερα, η εν λόγω απόδοση δεν ξεπερνά το 5.00, για μια εξέλιξη που έως πρόσφατα θεωρούταν απίθανη.

Παράλληλα, η Paddy Power ανακοίνωσε και μια σειρά επιπλέον στοιχημάτων για την υπόθεση του Facebook, όπως εκείνο που προβλέπει πως ο Zuckenberg θα κληθεί να καταθέσει μπροστά στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ή τα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.