Αδυναμία καταθέσεων μέσω εμβάσματος στη Mybet

Τις τελευταίες ημέρες, οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, τα οποία δεν τους επιτρέπουν να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Η συγκεκριμένη μέθοδος κατάθεσης χρημάτων είναι μία μόλις από τις εναλλακτικές που προσφέρει η Mybet στα μέλη της, αλλά είναι αρκετά δημοφιλής.

 

Η Mybet, λοιπόν, προχώρησε σε ενημέρωση των μελών της, με μια λιτή ανακοίνωση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της. Εκεί αναφέρει πως η κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος δεν είναι δυνατή, εξαιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων με την τράπεζα. Επιπλέον, δεσμεύεται να προχωρήσει σε νέα ενημέρωση με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ζητά συγγνώμη από τα μέλη της για τυχόν αναστάτωση που ενδεχομένως φέρει η αδυναμία της να δεχθεί καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

 

Μέχρι να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Mybet, πάντως, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές μεθόδους κατάθεσης χρημάτων.

 

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών καθώς διαθέτει online καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή σελίδα με πολλές επιλογές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.