Προπληρωμένη κάρτα για την αμερικανική αγορά θα λανσάρει η εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Η Bet365 μετρά αντίστροφα για την επίσημη δραστηριοποίησή της στην αγορά στοιχήματος του New Jersey και των ΗΠΑ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος περιμένουν με σταυρωμένα χέρια. Ανάμεσα στις αποκλειστικές υπηρεσίες που ετοιμάζουν, μάλιστα, βρίσκεται και μια ειδική προπληρωμένη κάρτα, η οποία θα επιτρέπει στους παίχτες του στοιχήματος να πραγματοποιούν online συναλλαγές.

Θυμίζουμε ότι η Bet365 έχει ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνεργασίες, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στις αγορές της Νέας Υόρκης και του New Jersey, και προς το παρόν αναμένει την τελική έγκριση των αρμόδιων Αρχών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των υπευθύνων, η Bet365 θα ξεκινήσει να προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

 

Προπληρωμένη κάρτα με τη σφραγίδα της Bet365

Η συγκεκριμένη κάρτα θα λανσαριστεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ και θα χρησιμοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία ψηφιακών πληρωμών EML Payments. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους (καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων προς και από τον στοιχηματικό λογαριασμό τους) και online και να εξυπηρετούνται πιο εύκολα και πιο άμεσα. Έπειτα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κέρδη τους για αγορές μέσω διαδικτύου, όπως θα έκαναν και με οποιαδήποτε άλλη προπληρωμένη κάρτα.

Δυνατότητα χρήσης της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν όλα τα μέλη της Bet365 που θα βρίσκονται εντός των ορίων της αγοράς του New Jersey, ενώ οι συναλλαγές τους θα μπορούν να πραγματοποιούνται και εκτός των χώρων των καζίνο, όπου τοποθετούν τα στοιχήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.