Βιομετρικές… καταθέσεις στις ρωσικές στοιχηματικές ιστοσελίδες;

Μια νέα νομοθετική εξέλιξη στην Ρωσία ενδεχομένως διευκολύνει τρομερά τη ζωή των παιχτών του online στοιχήματος στη χώρα! Πρόκειται για ένα νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέψει την πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών μέσω ενός βιομετρικού συστήματος, το οποίο θα αναγνωρίζει τους Ρώσους μέσω της φωνής, των ματιών ή του προσώπου.

Το νέο νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε ήδη στη Δούμα (την Κάτω Βουλή της Ρωσίας) την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται στην τελική ευθεία για να τεθεί σε ισχύ, παρά τις αντιδράσεις των φορέων προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

Γιατί είναι σημαντικό το νομοσχέδιο για το online στοίχημα;

Πέρα από το θέμα των προσωπικών δεδομένων, το ενδεχόμενο να μπορούν οι Ρώσοι παίχτες του στοιχήματος να πραγματοποιούν τραπεζικές συναλλαγές απλά σκανάροντας τη φωνή τους αναμένεται να μεταμορφώσει τον τομέα των συναλλαγών με τις εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα. Άλλωστε, όσοι παίχτες θέλουν σήμερα να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό σε στοιχηματική ιστοσελίδα και να τον τροφοδοτήσουν με χρήματα έχουν να περάσουν έναν γραφειοκρατικό Γολγοθά!

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να ανοίξουν νέο λογαριασμό σε μια νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην στοιχηματική εταιρεία, να εγγραφούν έπειτα στο TSUPIS (το κεντρικό σύστημα πληρωμών της Ρωσίας) και να παρουσιάσουν έπειτα αυτοπροσώπως φυσικά στοιχεία για την ταυτότητά τους.

Το πόσο αποθαρρύνει η συγκεκριμένη διαδικασία τους Ρώσους παίχτες από το να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό online στοιχήματος έγινε για μια ακόμη φορά φανερό, κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος της ρωσικής ιστοσελίδας στοιχήματος Bwin.ru. Κατά τη διάρκεια των προ-εγγραφών, τουλάχιστον 15.000 Ρώσοι άνοιξαν λογαριασμό. Από αυτούς, όμως, μόλις το ένα τρίτο ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες διαδικασίες!

Ειδικά οι παίχτες και οι υπεύθυνοι των εταιρειών, λοιπόν, ελπίζουν ότι η νέα αυτή μέθοδος ταυτοπροσωπίας και καταθέσεων θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία εγγραφής και καταθέσεων χρημάτων σε στοιχηματικούς λογαριασμούς.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.