Βελτιώνει τις υπηρεσίες online συναλλαγών η εταιρεία στοιχήματος Entain

H εταιρεία στοιχήματος Entain, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα online συναλλαγών. Συγκεκριμένα, η Entain θα συνεργάζεται στο εξής με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας συναλλαγών Synalogik, προκειμένου να προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια στα μέλη των ιστοσελίδων της.

Η ασφάλεια που θα παρέχεται πλέον από τις ιστοσελίδες της Entain, μάλιστα, θα είναι διπλή: πρώτον, θα προστατεύονται αποτελεσματικότερα οι συναλλαγές και τα στοιχεία των πελατών και, δεύτερον, θα πραγματοποιούνται ευκολότερα και γρηγορότερα έλεγχοι, σχετικά με τα ποσά που ξοδεύουν οι παίχτες.

 

Τι νέο φέρνει η συνεργασία της Entain με την Synalogik;

Η Synalogik έχει σχεδιάσει ένα σύστημα ελέγχου και εκτίμησης των online συναλλαγών, μέσω του οποίου τα μέλη της Entain θα προστατεύονται, όχι μόνο από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και από συμπεριφορές που μπορούν να τους κοστίσουν χρήματα που δεν έχουν ή να τους προκαλέσουν εθισμό στον τζόγο. Η Entain, μάλιστα, είναι η πρώτη εταιρεία στοιχήματος που αξιοποιεί το σύστημα της Synalogik, το οποίο χρησιμοποιούν εδώ και καιρό εταιρείες, όπως οι O2, Telefonica, and Innovate UK.

Το πρώτο σκέλος προστασίας που προσφέρει το σύστημα της Synalogic είναι γνωστό. Οι παίχτες που χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, e-wallets και άλλες ψηφιακές μεθόδους προστατεύονται αποτελεσματικότερα από εξωτερικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα τα στοιχεία τους παραμένουν ασφαλή από αδιάκριτα βλέμματα. Το δεύτερο σκέλος συγκαταλέγεται στις νεότερες πρωτοβουλίες που στοχεύουν σε ένα πιο ασφαλές παιχνίδι και περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο των συναλλαγών, σε σύγκριση με τις προηγούμενες συμπεριφορές και τις οικονομικές δυνατότητες του παίχτη. Με άλλα λόγια, θα μπορεί να εκτιμήσει αν κάποιος παίχτης έχει παρασυρθεί και ξαφνικά ξοδεύει περισσότερα χρήματα από όσα του επιτρέπει η οικονομική του κατάσταση.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος (και σε αυτές της Entain), αλλά μέχρι τώρα απαιτούσε μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Το αυτόματο σύστημα της Synalogic, όμως, θα ολοκληρώνει τις διαδικασίες άμεσα, προστατεύοντας αποτελεσματικότερα τους παίχτες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.