Νέα δεδομένα σε Paysafe και προπληρωμένες κάρτες

Η Paysafe και οι προπληρωμένες κάρτες ίδιου τύπου αποτελούν ενδεχομένως τον δημοφιλέστερο τρόπο κατάθεσης σε εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και οι λόγοι είναι προφανείς. Οι παίχτες μπορούν να αποκτήσουν εύκολα τέτοιου είδους κάρτες (σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα) και να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία κατάθεσης και, μάλιστα, ανώνυμα – άλλωστε, δεν είναι απαραίτητο να δηλώσει κανείς τα στοιχεία του, για να αποκτήσει μια κάρτα Paysafe, για παράδειγμα.

 

Ωστόσο, ο παραπάνω τρόπος λειτουργίας των προπληρωμένων καρτών και τα βασικά πλεονεκτήματά τους αναμένεται να αλλάξουν, εξαιτίας ενός νέου νομοσχεδίου που θα φέρει προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση. Το νέο νομοσχέδιο έχει σκοπό να εξαλείψει ακριβώς αυτό: τις ανώνυμες πληρωμές σε στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται paysafecard.

 

Αναλυτικότερα, το νέο νομοσχέδιο θα καταργήσει ή θα αναγκάσει σε προσαρμογές τους τρόπους ανώνυμων πληρωμών και online μεταφορών χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όσοι παίχτες στοιχήματος επιθυμούν να αγοράσουν μια προπληρωμένη κάρτα θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

 

Αυτό, βέβαια, θα φέρει αλλαγές στην Paysafe και στο πώς θα μπορεί να αποκτήσει και να χρησιμοποιήσει κάποιος μια κάρτα Paysafecard, Moneysafe κτλ.. Αναλυτικότερα, στην περίπτωση της Paysafe, θα μπορεί να αποκτήσει πλέον την κάρτα σε επιλεγμένα σημεία, όπου θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων του. Επιπλέον, τα χρήματα θα μεταφέρονται πρώτα στον λογαριασμό του mypaysafecard στην ιστοσελίδα της Paysafe και έπειτα θα μπορούν να μεταφερθούν στην ιστοσελίδα στοιχήματος της επιλογής τους. Με τον τρόπο αυτό, θα υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια στις πληρωμές, καθώς και αύξηση των εμποδίων για τη δυνατότητα ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

 

Βέβαια, παράλληλα, οι παίχτες του στοιχήματος θα στερηθούν τα πλεονεκτήματα που φέρνουν οι καταθέσεις μέσω των προπληρωμένων καρτών που θα επηρεαστούν – πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία και η ανωνυμία.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.