Μηδενικό χώρο για παραθυράκια στην απαγόρευση πιστωτικών καρτών αφήνει η UKGC

To Ηνωμένο Βασίλειο απαγόρεψε πρόσφατα τη χρήση πιστωτικής κάρτας στις συναλλαγές με στοιχηματικές ιστοσελίδες, στοιχηματικά πρακτορεία και online καζίνο και η αρμόδια Αρχή φροντίζει να τονίσει στις στοιχηματικές, αλλά και στις υπηρεσίες online χρηματικών συναλλαγών ότι δεν υπάρχουν παραθυράκια ή εναλλακτικές που δεν έχουν επίσης απαγορευτεί.

Η UKGC αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη μέθοδο των e-wallets, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής. Οι αρμόδιοι τόνισαν ότι, από τη στιγμή που απαγορεύονται οι στοιχηματικές συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, οι παίχτες δε μπορούν να συνδέουν την πιστωτική τους με ένα e-wallet και έπειτα να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις στο στοίχημα.

 

Ειδική μνεία στα e-wallets από την UKGC

Η νέα ανακοίνωση της UKGC υπενθυμίζει σε παίχτες και ιστοσελίδες στοιχήματος, καθώς και σε εταιρείες που πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές, ότι απαγορεύεται η χρήση πιστωτικής κάρτας για καταθέσεις σε ιστοσελίδες με τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, τονίζει ότι δεν υπάρχει νόμιμος εναλλακτικός τρόπος για τη χρήση πιστωτικής κάρτας, αφού παράλληλα απαγορεύεται και η χρήση e-wallet που έχει συνδεθεί με πιστωτική κάρτα.

Άλλωστε, όσοι διατηρούν λογαριασμό σε κάποιο e-wallet μπορούν να συνδέσουν σε αυτόν την πιστωτική τους κάρτα και να τραβούν χρήματα από αυτή, πραγματοποιώντας αξιόπιστες συναλλαγές με ευκολία. Και αυτός ο τρόπος χρήσης της πιστωτικής κάρτας, όμως, απαγορεύεται στην περίπτωση των συναλλαγών με στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Όπως είναι φυσικό, όμως, δε μπορούν να αναγκάσουν τα e-wallets να μη δέχονται πιστωτικές κάρτες. Για αυτό το λόγο, η UKGC αναθέτει την ευθύνη στις ίδιες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι οποίες θα πρέπει να απορρίπτουν οποιαδήποτε συναλλαγή σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με πιστωτική κάρτα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.