Νέα υπηρεσία πληρωμών από τον ΟΠΑΠ

Οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος (και όχι μόνο) θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές κάθε είδους, μέσω της θυγατρικής εταιρείας του ΟΠΑΠ Tora Wallet. Η Tora Wallet απέκτησε την άδειά της για νόμιμη λειτουργία στην ελληνική αγορά και, μέσω αυτής, θα μπορούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές πληρωμές σε εσωτερικό και εξωτερικό.

 

Τι είναι η Tora Wallet;

Η Tora Wallet αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ΟΠΑΠ και απέκτησε την άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα, μα και σε ολόκληρο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της.

Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μόνο να πληρώνουν λογαριασμούς μέσω του Tora Wallet (σε εταιρείες τηλεφωνίας, ενέργειας, ύδρευσης κτλ.), ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν να παρέχονται και υπηρεσίες αποστολής εμβασμάτων σε εσωτερικό και εξωτερικό. Τέλος, θα δημιουργηθεί και μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στους παίχτες να συνδέουν τον λογαριασμό τους στην Tora Wallet με χρεωστική κάρτα και να πραγματοποιούν εύκολα πληρωμές.

Σε βάθος χρόνου, τέλος, θα προστεθούν ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, όπως η online αγορά εισιτηρίων θεαμάτων και αθλητικών αγώνων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.