Νέα μέθοδος ανάληψης στη Betshop

Η Betshop έχει εγκαινιάσει τη συνεργασία της με την εταιρεία online πληρωμών WorldPay, γεγονός που σημαίνει πως τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα έχουν στη διάθεσή τους μία ακόμη εναλλακτική, προκειμένου να προχωρούν σε ανάληψη των κερδών τους. Η νέα αυτή εναλλακτική, μάλιστα, επιτρέπει στους παίχτες να πραγματοποιούν αναλήψεις μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας, μια περιορισμένη δυνατότητα έως πρόσφατα.

 

Αναλυτικότερα, η νέα μέθοδος συναλλαγών που επιστράτευσε η Betshop δεν αναγκάζει τους παίχτες να προχωρήσουν σε ανάληψη των κερδών τους, μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά τους επιτρέπει να μεταφέρουν τα χρήματα στην ίδια κάρτα που χρησιμοποίησαν, προκειμένου να τροφοδοτήσουν αρχικά τον λογαριασμό τους. Αυτό σημαίνει, όχι μόνο περισσότερες επιλογές, αλλά και αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας για τα μέλη της Betshop.

 

Η WorldPay, μάλιστα, είναι μια έμπιστη εταιρεία διεθνούς κύρους, η οποία υποστηρίζει καθημερινά χιλιάδες συναλλαγές ανά τον κόσμο. Και από τη στιγμή που συνεργάζεται με τη Betshop, οι κάτοχοι κάρτας Visa, Visa Electron και MarsterCard μπορούν να πραγματοποιούν με ευκολία τις συναλλαγές τους – καταθέσεις και αναλήψεις – χωρίς να αναγκάζονται να αναζητήσουν κάποια εναλλακτική.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες του στοιχήματος, λοιπόν, είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους, να επιλέξουν τη μέθοδο της WorldPay και έπειτα την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τους και, τέλος, να ζητήσουν μεταφορά των χρημάτων τους σε αυτή. Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και οι παίχτες θα είναι σε θέση να απολαύσουν τα κέρδη τους.

 

H Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι η ποικιλία που διαθέτει σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.