Αποσύρει την Paysafe από τις μεθόδους συναλλαγών η 2winbet

Η Paysafe αποτελούσε για αρκετά χρόνια μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους κατάθεσης σε λογαριασμό για χιλιάδες Έλληνες παίχτες του στοιχήματος, ανεξάρτητα από το άθλημα που επέλεγαν, για να διεκδικήσουν κέρδη, και ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα στοιχήματος που προτιμούσαν. Τα capital controls του Ιουνίου, όμως, είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Paysafecard από την Ελλάδα.

 

Η Paysafe, βέβαια, επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες και πολλοί παίχτες μπορούν πλέον να μεταφέρουν μέσω αυτής χρήματα στους λογαριασμού που διατηρούν στις εταιρίες στοιχημάτων με paysafecard. Κάποιες από αυτές τις εταιρίες, όμως, έβγαλαν την Paysafe από τη λίστα μεθόδων συναλλαγών που υποστηρίζουν και δεν την επανέφεραν.

 

Σε αυτές τις ιστοσελίδες στοιχημάτων ανήκει και η 2winbet, η οποία δεν υποστηρίζει πλέον τις καταθέσεις μέσω Paysafe. Οι υπεύθυνοι προχώρησαν στην απαραίτητη ενημέρωση των μελών της ιστοσελίδας, αναφέροντας πως πρόκειται για απόφαση της διοίκησης και πως η Paysafe απλά δε γίνεται ακόμη δεκτή.

 

Αυτό σημαίνει ενδεχομένως πως η απόφαση είναι προσωρινή και πως σύντομα η Paysafe θα προστεθεί ξανά στις μεθόδους συναλλαγών που υποστηρίζει ο μπούκ 2winbet. Έως τότε, όμως, οι παίχτες που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο τρόπο θα πρέπει να βρουν μια εναλλακτική. Η αναζήτηση της εναλλακτικής αυτής, βέβαια, είναι εύκολη, καθώς η 2winbet υποστηρίζει αρκετές μεθόδους – μεταξύ των οποίων και η προπληρωμένη κάρτα της Mastercard, Moneysafe, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναλήψεις κερδών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 2winbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 2winbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.