Ξανά δεκτή η Paysafe στην Sportingbet

Το βασικό παράπονο που είχαν τους τελευταίους μήνες οι εγγεγραμμένοι στον μπούκμεϊκερ Sportingbet ήταν ότι η ιστοσελίδα στοιχήματος δε δεχόταν προσωρινά καταθέσεις για στοίχημα με κάρτα Paysafe. Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet σταμάτησε προσωρινά να υποστηρίζει την Paysafe, εν μέσω των capital controls, αλλά η απαίτηση των μελών της είχε ως αποτέλεσμα ο δημοφιλής τρόπος συναλλαγών να επιστρέψει στην ιστοσελίδα.

 

Όπως ενημερώνει, λοιπόν, τα μέλη της η Sportingbet, η κάρτα Paysafe γίνεται ξανά δεκτή και οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τις καταθέσεις τους με έναν από τους πλέον δημοφιλείς, πρακτικούς και εύκολους τρόπους.

 

Το να πραγματοποιήσει κανείς κατάθεση μέσω της Paysafecard, άλλωστε, είναι εξαιρετικά εύκολο. Πρώτα, πρέπει να αγοράσει μια προπληρωμένη κάρτα Paysafe, σε ένα από τα χιλιάδες σημεία διανομής της στην Ελλάδα. Έπειτα, δεν έχει παρά να συνδεθεί με τον λογαριασμό του στην Sportingbet και να επιλέξει τη συγκεκριμένη μέθοδο. Τέλος, θα πρέπει να συμπληρώσει τον κωδικό της κάρτας και να επιλέξει το ποσό κατάθεσης – στην Sportingbet, το ελάχιστο ποσό είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο τα 1.000.

 

Τα χρήματά του θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό του και θα του επιτρέψουν να στοιχηματίσει άμεσα σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά επιθυμεί, προκειμένου να αυξήσει ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού του, με τα κέρδη που ενδεχομένως εξασφαλίσει.

H Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών μέσω του νόμιμου καζίνο,του paradise poker αλλά και της ξεχωριστής ενότητας που διαθέτει.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.