Τις συναλλαγές με έξι στοιχηματικές εταιρείες μπλοκάρει η Νορβηγία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Νορβηγίας εντείνει τις προσπάθειες καταπολέμησης του παράνομου online στοιχήματος, προχωρώντας σε νέους περιορισμούς, που δεν επιτρέπουν στους Νορβηγούς παίχτες να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με στοιχηματικές ιστοσελίδες που δε διαθέτουν την απαραίτητη άδεια. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν πρόσφατα να μπλοκάρουν τις συναλλαγές μέσω τράπεζας με έξι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα.

Θυμίζουμε ότι στη Νορβηγία το online στοίχημα (και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια) είναι νόμιμο, αλλά προσφέρεται αποκλειστικά από δύο εταιρείες: τις κρατικές Norsk Riskoto και Norsk Tipping. Παράλληλα, όμως, δραστηριοποιούνται και πολλές εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού, χωρίς όμως να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια.

 

Μπλοκάρισμα στις συναλλαγές με έξι εταιρείες στοιχήματος

Αναλυτικότερα, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή αποφάσισε να απαγορέψει οποιαδήποτε χρηματική συναλλαγή με τις εξής εταιρείες: Betsson, Co-Gaming Ltd., L&L Europe Players Ltd., Gaming Innovation Group, Kindred και Lucky Dino Gaming Ltd.. Οι εταιρείες αυτές είχαν προειδοποιηθεί πριν μερικούς μήνες και πλέον οι αρμόδιοι κατέφυγαν σε δραστικότερα μέτρα.

Η απόφαση της ρυθμιστικής Αρχής σημαίνει ότι οι νορβηγικές τράπεζες είναι πλέον υποχρεωμένες να μπλοκάρουν πληρωμές από και προς τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συγκεκριμένων εταιρειών. Με άλλα λόγια, οι Νορβηγοί παίχτες που στοιχημάτιζαν μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων τους δε μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν καταθέσεις ή αναλήψεις μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Η συγκεκριμένη λύση, τέλος, κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να μειωθούν τα ποσοστά του παράνομου στοιχηματισμού. Άλλωστε, στη Νορβηγία δεν υπάρχει κάποια μαύρη λίστα και δεν έχει μπλοκαριστεί καμία παράνομη στοιχηματική ιστοσελίδα. Ωστόσο, με το μέτρο του μπλοκαρίσματος πληρωμών, οι παίχτες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα σε μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη