“Πάγωσε” τις καταθέσεις μέσω Skrill και Neteller στην Αγγλία η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 αφαίρεσε δύο από τις δημοφιλέστερες επιλογές καταθέσεων που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της ιστοσελίδας της από την Αγγλία. Πρόκειται για τις επιλογές του Skrill και του Neteller, δύο e-wallets που συγκαταλέγονται στους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης στη χώρα.

Ο λόγος για την αφαίρεση των δύο μεθόδων καταθέσεων, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας στοιχημάτων, είναι ότι πολλοί παίχτες εκμεταλλεύονταν με παράτυπο τρόπο τις προσφορές που ανακοινώνονταν.

 

Χωρίς Skrill και Neteller οι καταθέσεις στην Bet365

Η Bet365 ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα σταματήσει (τουλάχιστον προσωρινά) να δέχεται καταθέσεις από τους δύο συγκεκριμένους τρόπους. Τα δύο δημοφιλή e-wallets μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκδίκηση προσφορών στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365, αλλά και στις υπόλοιπες (καζίνο, παιχνίδια κτλ.), αλλά όπως φαίνεται μεγάλος αριθμός παιχτών έχει εκμεταλλευτεί παράτυπα τις συγκεκριμένες προσφορές.

Για αυτό το λόγο, η Bet365 αποφάσισε να βάλει φρένο στις προσφορές αυτές, μπλοκάροντας τις καταθέσεις μέσω Skrill και Neteller. Οι υπεύθυνοι, πάντως, δεν έχουν ανακοινώσει τις προθέσεις τους, για το αν θα καταργήσουν μόνιμα τις δύο συγκεκριμένες μεθόδους ή το αν θα αλλάξουν την πολιτική τους για τις προσφορές που συνοδεύουν τις καταθέσεις μέσω των δύο e-wallets.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.