Καταθέσεις και μέσω Paykasa στην Championsbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet φροντίζει να παρέχει μεγάλη ποικιλία επιλογών στα μέλη της, είτε μιλάμε για τα διαθέσιμα προς στοιχηματισμό αθλήματα και διοργανώσεις είτε για τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει. Μια από τις σημαντικότερες τέτοιες υπηρεσίες είναι, φυσικά, και οι καταθέσεις προς τους λογαριασμούς που διατηρούν οι παίχτες στην Championsbet. Χωρίς τις καταθέσεις, δε θα υπήρχαν χρήματα που θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδη, μέσω του στοιχηματισμού.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, λοιπόν, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς σε αυτή προστέθηκε μια ακόμη μέθοδος κατάθεσης χρημάτων: η προπληρωμένη κάρτα Paykasa. Πρόκειται για μια νέα σχετικά κάρτα, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να πραγματοποιήσουν άμεσα και με ασφάλεια τις συναλλαγές τους, χωρίς να βασιστούν σε τράπεζες ή άλλες υπηρεσίες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αγοράσουν μια Paykasa και να μεταφέρουν τα χρήματα που διαθέτει στον λογαριασμό τους.

 

Η Paykasa είναι ήδη διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα, σε εκδόσεις των 5, 10, 20, 50, 100 και 150 ευρώ. Πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, οι παίχτες μπορούν να την αποκτήσουν και έπειτα να μεταφέρουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Αφού συνδεθούν, δεν έχουν παρά να πληκτρολογήσουν τον ειδικό κωδικό και να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον λογαριασμό τους (δυστυχώς, η Paykasa δεν υποστηρίζει το “σπάσιμο” του ποσού σε μικρότερα).

 

Δευτερόλεπτα αργότερα τα χρήματα θα έχουν μεταφερθεί στον λογαριασμό και θα είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό σε οποιοδήποτε άθλημα. Ωστόσο, η Paykasa δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναλήψεις από τον λογαριασμό, οπότε όσοι την έχουν προτιμήσει για κατάθεση θα πρέπει να επιλέξουν μια άλλη μέθοδο για ανάληψη.

Tην Paykasa την προσφέρει και η νόμιμη εταιρία Betrebels.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.