Διευκολύνει τις ακυρώσεις αναλήψεων η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μια νέα διαδικασία ακύρωσης των αναλήψεων που ζητούν τα μέλη της και διευκολύνει πολύ περισσότερο όσους έχουν ζητήσει να εισπράξουν τα κέρδη από τα στοιχήματά τους, αλλά τελικά αλλάζουν γνώμη και θέλουν να διεκδικήσουν νέα κέρδη. Συγκεκριμένα, η Goalbet πρόσθεσε ένα κουμπί ακύρωσης ανάληψης στο σχετικό μενού, ώστε οι παίχτες να ζητούν άμεσα την ακύρωση της συναλλαγής.

Χάρη στο συγκεκριμένο κουμπί, η διαδικασία ακύρωσης απλοποιείται, αφού δεν απαιτείται πια η έγκαιρη επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να ακυρώνουν τη συναλλαγή με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Οι νέες δυνατότητες ακύρωσης ανάληψης στην Goalbet

Μέχρι σήμερα, οι παίχτες που είχαν ζητήσει ανάληψη ενός ποσού από το υπόλοιπο του λογαριασμού τους θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αν άλλαζαν γνώμη. Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να επικοινωνήσουν το δυνατό συντομότερο (πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή) με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους και να ζητήσουν επίσημα την ακύρωση της ανάληψης, ώστε να μη μεταφερθούν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η νέα διαδικασία είναι πολύ απλούστερη. Αν κάποιος παίχτης έχει ζητήσει ανάληψη των χρημάτων του, δεν έχει παρά να πατήσει το σχετικό κουμπί και να ζητήσει ακύρωση της συναλλαγής. Εφόσον αλλάξει γνώμη και πατήσει το κουμπί πριν την ολοκλήρωση της ανάληψης, τότε η συναλλαγή θα ακυρωθεί άμεσα και θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματά του, προκειμένου να τοποθετήσει νέα στοιχήματα ή πονταρίσματα στο καζίνο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.