Βελτιωμένες υπηρεσίες e-banking μέσω της ΔΙΑΣ στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet προσφέρει διάφορες εναλλακτικές πληρωμών στα μέλη της, προκειμένου κάθε παίχτης να μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του, εύκολα και με ασφάλεια. Πλέον, μάλιστα, στις επιλογές που προσφέρει η Novibet ξεχωρίζει η πληρωμή μέσω e-banking, η οποία έχει γίνει καλύτερη και δίνει νέες δυνατότητες στους παίχτες που θέλουν να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους.

Τα μέλη της Novibet, λοιπόν, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη βελτιωμένη υπηρεσία e-banking και να μεταφέρουν τα χρήματά τους απευθείας από τον τραπεζικό τους λογαριασμό, εύκολα και με ασφάλεια.

 

Οι δυνατότητες κατάθεσης μέσω e-banking της Novibet

Η συνεργασία της στοιχηματικής εταιρίας Novibet με τη ΔΙΑΣ σημαίνει ότι τα μέλη της μπορούν να πραγματοποιούν καταθέσεις από τον τραπεζικό τους λογαριασμό, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες e-banking από οποιαδήποτε τράπεζα. Με άλλα λόγια, οι παίχτες δεν έχουν παρά να συνδεθούν στην υπηρεσία e-banking που προσφέρει η τράπεζά τους, είτε διατηρούν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα είτε στην Alpha Bank είτε στην Τράπεζα Πειραιώς είτε στη Eurobank.

Μόλις συνδεθούν, δεν έχουν παρά να επιλέξουν το μενού Πληρωμές, να εντοπίσουν τη Novibet στις επιλογές τους και να συμπληρώσουν το ποσό μεταφοράς και τον κωδικό πληρωμής. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί και τα χρήματά τους θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους στη Novibet.

Το πιο εντυπωσιακό στην όλη διαδικασία, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι η μεταφορά των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα (σε αντίθεση με το τι συμβαίνει στην περίπτωση του τραπεζικού εμβάσματος). Από την άλλη, η ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό στη Novibet και η μεταφορά τους στον τραπεζικό λογαριασμό ολοκληρώνεται σε μία εργάσιμη ημέρα. Τέλος, το κατώτατο όριο κατάθεσης έχει τεθεί στο 1 ευρώ, ενώ η στοιχηματική εταιρία Novibet έχει αναλάβει να καλύψει κάθε προμήθεια που ενδεχομένως διατηρεί η τράπεζα.

Με άλλα λόγια, η κατάθεση χρημάτων μέσω e-banking πραγματοποιείται πλέον εύκολα, με ασφάλεια και δωρεάν στην στοιχηματική εταιρία Novibet.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.