Νέο πρόγραμμα ανταμοιβής μελών ετοιμάζει η εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η Mybet προσανατολίζεται στο να προσφέρει ένα βελτιωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, με μία νέα συνεργασία. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία United Mobility Technology (UMT), για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Η UMT είναι μια εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία θα συνεργαστεί με την στοιχηματική εταιρεία Mybet, προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα πληρωμών. Η συγκεκριμένη θα απλοποιήσει ακόμη περισσότερο τις πληρωμές (από τους παίχτες προς τη Mybet και από τη Mybet προς τους παίχτες), ενώ παράλληλα θα ανοίξει τον δρόμο για τη δημιουργία ενός βελτιωμένου προγράμματος ανταμοιβών.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συνεργασία της Mybet;

Χάρη στη νέα συνεργασία της, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet θα καταφέρει να αναπτύξει αρχικά ένα νέο δίκτυο πληρωμών, μέσω της πλατφόρμας της UMT. Το αμέσως επόμενο βήμα για την εταιρεία είναι να σχεδιάσει εκ νέου ένα πρόγραμμα ανταμοιβής των μελών της στοιχηματικής ιστοσελίδας της. Μέσω του νέου προγράμματος, οι παίχτες θα κερδίζουν ανταμοιβές για τις καταθέσεις που πραγματοποιούν και τα στοιχήματα που τοποθετούν.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη υπογράψει τη συμφωνία, γεγονός που σημαίνει πως η συνεργασία τους θα ξεκινήσει σύντομα. Ήδη η Mybet ανακοίνωσε πως το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των μελών της θα είναι έτοιμο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.

 

“Δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος”

Ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με την εταιρεία UMT, η στοιχηματική εταιρεία Mybet πρόσθεσε: “Ο βασικός σκοπός της συνεργασίας είναι να δημιουργήσουμε οικονομικό πλεονέκτημα και για τις δύο εταιρείες. Στη Mybet, οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών και το πρόγραμμα ανταμοιβής των πελατών που θα δημιουργηθούν από την UMT θα στηρίξουν την ανάπτυξη της βάσης πελατών και θα δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.